Scena iz Novog Sada RAZNEŽILA celu Srbiju: Mladić na Petrovaradinu RASPLAKAO svoju devojku (VIDEO)

Ona je objasnila kako je došlo do ove scene, kao i kako se oseća povodom poteza svog izabranika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Prinstscreen/Instagram

Svi smo barem jednom u životu čuli da ljubav nema granice, a jedna priča iz Novog Sada, koja je sinoć osvanula na društvenim mrežama, nas iznova može ubediti u to!

Naime, na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak u kojem se može uočiti kako jedan mladić prosi svoju devojku, i to na krajnje romantičnom okruženju – Petrovaradinskoj tvrđavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se može uočiti iz objave, ovaj muškarac je, kako i dolikuje, kleknuo ispred svoje izabranice i postavio joj pitanje koje mnoge dame sa nestrpljivošću isčekuju. Na osnovu njene reakcije možemo da zaključimo da je rekla “da”!

Nakon što je njihova prosidba “osvojila” korisnike društvenih mreža, u komentarima ispod objave oglasilla se i srećna buduća mlada:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

– Ja sam devojka sa snimka. Hvala svima na divnim komentarima. Ovo jeste jedna veoma srećna priča i ako treba, biću mu i žirant, šta sad. Trebalo je da ostane viđeno samo od strane par prolaznika jer me je i prosio po najvećem suncu, da izbegne gužvu i mogućnost da neko ovo uradi…U svakom slučaju, pouka snimka, volite se i negujte “stare” vrednosti jer ljubav pomera granice – napisala je ona.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar