Valjao se u evrima, pio iz CIPELE: Mreže bruje o Đanijevom ŠOKANTNOM nastupu! (VIDEO)

Poznato je da svaki put dovede atmosferu do usijanja, a ovog puta prevazišao je samog sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Folker Radiša Trajković Đani na mestima gde nastupa uvek dovede atmosferu do usijanja, a ovoga puta je prevazišao samog sebe.

Đani je, naime, nastupao na jednom privatnom veselju, a kako je noć odmicala i žurka postajala sve luđa, pevača je ponela atmosfera pa je u jednom momentu seo na pod i doslovno se – valjao u novčanicama!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Gosti su ga obasipali evrima, a u jednom trenutku momak koji je sedeo do njega izuo je cipelu u koju je sipao piće, a potom ponudio pevaču da pije, što je Đani i učinio.

Nakon toga je Đani zapevao svoj hit “Sam sam” i zgrnuo na hiljade evra. Pare su bile svuda oko njega, u rukama, a bilo je i onih koji su mu lepili na čelo.

Đani je još jednom pokazao da je kralj zabave, a nema sumnje da je dobru lovu zaradio na ovom veselju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Sex,droga,folk... To je u modi zadnjih 20-30 god. Sto si,skandalozniji,odvratniji,primitivniji,to si,popularniji,bolji za ovo jadno drustvo.Danasnji folkeri,bilo da su muzkog,ili zenskog pola su,upravo sve to.Mladima daju,jedan lazan svet,promovisuci brzu,laku i veliku zaradu.Mladi,opet "NE" svi naglasavam,ali jedan dobar deo omladine nazalost podleze takvom kuplerajskom svetu. Pogledajte im samo face...Svi su zadrigli,od alkohola,droge,seksa,sa svim i,svakim.Njihova parola je: Deco,sta ce vam skola,obrazovanje,kada od toga,ne moze da se zivi.Da,mozda ne moze da se zivi u milionima,ali zivis bez blama,bez da te neko ucenjuje,pljuje po tebi i tvojoj porodici.

    Odgovori
  2. Možete ga zvati kako god ali čovek sedi i zgrće lovu a ja u pekari kičmu ostavih.... Nije baš higjenski ali ipak svaka mu čast.

    Odgovori

Ostavite komentar