Šijan DOBIJA kuću i plac od tašte i tasta: Rodići spremaju poklon i za DRUGOG zeta

Bojanini roditelji će finansirati novu nekretninu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić

Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić, pored luksuzne kuće u Surčinu u kojoj trenutno žive sa novorođenim sinom Zoranom, uskoro će dobiti i kuću u Titelu.

Danijela i Bogdan Rodić pokloniće im plac na kojem će sagraditi nekretninu u narednom periodu, a sve će finansirati Bojanini roditelji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Rodići su već ranije našli plac, ali se on nije dopao njihovom budućem zetu.

– Ovaj plac se prodaje odskoro i znam da su Bogdan i Danijela hteli da ga kupe. Gocin sin je dolazio i razgledao, ali mu se ne dopada lokacija. On valjda hoće nešto bliže centru, a ovo je malo udaljeno. Tako da su odustali od toga izgleda, čim se ništa ne dešava već duže vreme. Duduše, sad vidim da na placu ima neki građevinski materijal, ne znam ko je to ostavio tamo, možda je i aktuelni vlasnik nešto renovirao – kazao je jedan od komšija u Titelu za “Kurir”.

Plac koji su Rodići hteli da kupe budućem zetu nalazi se nekoliko ulica udaljen od njihove porodične kuće i zaista jeste prilično zavučen. Da bi se došlo do njega mora da se prođe tesnim i uskim putevima, a od centra Titela je udaljen više od tri kilometra. To je verovatno bio glavni razlog zbog kojeg Šijan nije hteo da mu tast i tašta sagrade kuću.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar