Ćuta: Mlađan Đorđević je TOKSIČNIJI od “Rio Tinta” – javno LAŽE i kleveće, a privatno mi se divi

Po nalogu predsednika SSP, Mlađan Đorđević na Tviteru opleo po onima koji ne igraju po diktatu Dragana Đilasa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Javna je tajna da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas već dugo sebe želi da pozicionira kao jedinog lidera opozicije u Srbiji i najvećeg borca protiv aktuelne vlasti. Naravno, najlakši put do toga je da mu megafone izigravaju zaposleni u njegovoj firmi i poslovni partneri poput njegovog kuma lidera pokreta Oslobođenje Mlađana Đorđevića.

Naime, Đorđević je po nalogu svog kuma Đilasa i Marinike Tepić, potpredsednice SSP, izvređao aktivistu pokreta “Odbranimo reke Stare planine” Aleksandra Jovanovića Ćutu, nazvavši ga albanskim lobistom, plaćenikom stranih ambasada i soroševcem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon sijaseta uvreda, Jovanović za Objektiv kaže da je Mlađan Đorđević toksična pojava ovog društva, za koju se pita zbog čega radi to što radi.

‒ Da li je to onaj isti Mlađan Đorđević što, kada ga pozovem i pitam zbog čega me napada i priča takve laži protiv mene, kaže kako mi se duboko divi za sve što radim za ovu zemlju? Taj čovek, dakle, javno laže i kleveće, a privatno mi se divi i poštuje me.

– Nije ovo prvi put da kaže kako sam Vučićev čovek, ali je ova njegova poruka sigurno dosad najtoksičnija. Nije najgora stvar “Rio Tintova” koncentrovana sumporna kiselina, već toksični ljudi poput Đorđevića i kompletne garniture oko Vuka Jeremića koji me optužuju da radim za Vučića – poručuje Ćuta.

Podsećamo, na Tviteru se oglasio i Nikola Jevtić, inače simpatizer politike Nebojše Zelenovića, brutalno odgovorivši Đilasovom kumu:

‒ Opet nisi popio lekove  – poručio je Jevtić, a više o tome možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

BONUS VIDEO


Piše: Goran Mitrović

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 14. AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar