“Ša očekuje da dane provodim u KUĆI sa njim, 50.000 evra mu NEĆU vratiti”: Tara otkrila razlog raskida

Tara priznaje da je njihova veza bila "izgrađena na pogrešnom temelju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Veza Tare Simov i Nenada Aleksića Ša je glavna tema medija mesecima unazad – od preljube u rijalitiju i razvoda, do saobraćajke u kojoj su uništena nova kola i raskida.

Sada je Tara otkrila da je definitivno raskinula sa Ša, ali i da mu neće vraćati novac koji je dao za njeno izbacivanje iz Zadruge.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nismo zajedno i to je to! Jednostavno naš odnos je trpeo zbog nekih stvari koje su u poslednje vreme počele da se nagomilavaju. Teško nam je da komuniciramo, a najveći problem u našoj vezi je razlika u godinama”, rekla je Tara i dodala:

“Problem je u meni i činjenici da mi se u poslednje vreme desilo mnogo stvari. Ne samo rijaliti, već i život i svi izazovi koji on nosi. Nama ne fali ljubavi u vezi, Nenad me obasipa pažnjom, ali postoji niz drugih faktora koji su sada nerešivi. Krenula sam kod psihijatra jer mi je sve postalo naporno, teško mi je da održavam ljubavnu vezu i od svega sam se udaljila”.

Foto: AtaImages

“Nenad očekuje od mene da dane provodim u kući s njim, a ja sam navikla da ceo dan budem napolju, s prijateljima, u kafiću u teretani… Izašla sam sa prijateljima u grad, a oni mi dali čestitku na kojoj je pisalo ‘Tara, srećan raskid’ i pustili je na video bimu na splavu. Ja to nisam tražila, ali sam čula da je posle Nenad zvao da dobije i on tu poruku”, rekla je Simova i otkrila da li namerava da mu vrati 50.000 evra koje je potrošio na njenu kaznu zbog diskvalifikacije iz Zadruge.

“Nemam nameru da mu vratim 50.000 evra jer ja taj novac nemam. S druge strane, nisam mu ni tražila da mi plaća kaznu. Drugačije bi bilo da mi je dao 50.000 evra pa da ja radim s tim novcem šta želim”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar