Žena odvojila ČETIRI KOFERA za sedmodnevno letovanje: Kada je muž video spisak stvari, slošilo mu se

Čak su je i deca gledala u neverici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan Britanac objavio je na Fejsbuku kako je izgledalo porodično pripremanje u kući za sedmodnevno letovanje u Španiji.

Muškarac po imenu Dojl opisao je šta je sve supruga pripremila od stvari za sedmodnevno letovanje na Majorci, posle čega su ga neki prijatelji pitali da li se to oni sele ili idu da se kupaju.

– Predamnom su četiri velika kofera za mene, nju i dvoje dece koja ni u školu još nisu krenula. Kad malo bolje pogledam, 80 posto stvari su za nju, oko 15 posto za decu, a preostalih pet su moje majice i dva šorca – napisao je Dojl, prenosi Liverpool echo.

Potom je opisao šta je sve video na krevetu da je žena izdvojila.

– U jednom koferu joj je samo obuća. Pripremila je osam pari papuča, za svako raspoloženje po jedne. Samo da ne krene u zelenim na put, onda smo nagrabusili. Te nosi kad je ljuta. Tu su i četiri para sandala, kao i dva para čizama! Čizme na Majorci na 40 stepeni, zanimljivo. Haljine neću ni da brojim, kao ni šešire. Osam parfema i isto toliko kupaćih kostima. Deca imaju svoj kofer, mada su neke njihove stvari i u mom. Ona je zauzela dva ogromna kofera. Pogađate ko će da ih vuče na aerodromu – opisuje Dojl.

Dok zaključuje kako deca recimo imaju premalo garderobe, a zna se da se ona najviše prljaju dok se igraju i jedu, Britanac kaže da jedan od kofera sigurno neće vući sa sobom.

– Vara se ako misli da ću vući tri kofera. Nema šanse. Ja imam možda pet majica, dva šorca, papuče i šešir. I to je to. Idemo na more, ne idemo na drugi kraj sveta na šest meseci – konstatovao je Dojl koga su u komentarima razumeli uglavnom muškarci, dok su mu žene zamerile što nije “kooperativan” pred put.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar