Iskopao ženi oko, pa totalno izgubio razum: Kristina otkrila JEZIVE DETALJE o majčinoj smrti

Zločin je potresao čitav kraj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Muškarac (43) iz brazilskog grada Belo Horizonte usmrtio je svoju 35-godišnju suprugu Luanu Tolentino da Kruz zadavši joj nekoliko uboda nožem u telo, dok joj je pre toga iskopao levo oko.

Njih dvoje su bili 10 godina u braku, a sumnja se da je napadač pomahnitao jer je uhvatio ženu u krevetu sa drugim muškarcem, prenosi lokalni list “O Tempo Betim”.

Otišao u zatvor da bi osvetio SILOVANU mlađu sestru: Mnogi su ga opravdali, a sada ga čeka BRUTALNA kazna

Policija je izvestila da je u petak u ranim popodnevnim časovima primila poziv iz Betima, gradske oblasti Belo Horizontea, a slučaj su prijavile uznemirene komšije.

Kada su policajci provalili u kuću, zatekli su izbogenu Luanu bez svesti i bez oka, sa nekoliko uboda po telu. Odvezli su je u bolnicu, ali je nesrećna žena preminula neposredno po prijemu na odeljenje.

Svedoci su rekli policiji da su neposredno pre zločina čuli užasnu viku i svađu i da je žena zapomagala za pomoć.

Kristina Kailan da Kruz (18), ćerka ubijene Luane, istakla je da je njen očuh, odnosno čovek sa kojim je njena majka bila u braku, planirao smrt žene jer je, kako navodi ona, nekoliko dana pre tragedije menjao delove na pištolju.

Foto/Youtube/Printscreen

– U danu tragedije majka je pozvala policiju kada ga je videla izbezumljenog. Dva policajca su došla, ali je on rekao da je sve u redu. Nakon što su otišli, još više je poludeo, odveukao je do kuhinje, iskopao oko i ubo je 32 puta – navodi Kristina.

Ona je dodala da je muškarac bio agresivan još od samog starta veze sa njenom majkom i da ju je više puta fizički napadao.

– Mnogo je patila. Više puta sam je videla kako plače po ćoškovima kuće. Kada je odlučila da započne novi život, on ju je ubio. Nadam se da će pravda biti zadovoljena i da će trunuti u zatvoru jer nema opravdanja za njeno ubistvo – istakla je 18-godišnja devojka.

Osumnjčeni je uhapšen neposredno nakon zločina i nalazi se u pritvoru u policijskoj stanici Plantao de Betim.

On je na ispitivanju rekao da ga je žena varala, da ju je jednom uhvatio sa drugim čovekom i da to nije mogao da podnese.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar