Otišao u zatvor da bi osvetio SILOVANU mlađu sestru: Mnogi su ga opravdali, a sada ga čeka BRUTALNA kazna

Na sudu se čak i izvinio porodici ubijenog 70-godišnjaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kelso Police Department

Šejn Goldsbi (26) koji je namerno izazvao incident i krađu policijskog vozila kako bi došao u zatvor u kom se nalazio Robert Munger (70) koji je silovao njegovu sestru, da bi mu se osvetio. Nakon ostvarene namere, čeka ga novih 25 godina zatvora zbog ubista.

Nakon što je uhapšen i prebačen u zatvor u Vašingtonu, Goldsbi je delio ćeliju sa Mungerom, što mu je leglo “kao poručeno”.

Počela je da plače: Majka sređivala sobu sina (15), pa ispod kreveta pronašla nešto SKANDALOZNO (VIDEO)

Jedne večeri u ćeliji pretukao je Mungera nasmrt, a potom i izmasakrirao njegovo telo kako bi se osvetio za silovanje sestre, uz reči: “Đubre je mrtvo”.

Goldsbi je već bio odslužio kaznu nakon što je bio umešan u policijsku poteru 2017. godine, ali to mu je bio najmanji problem. Ispunio je cilj zbog kog je došao, a sada će odležati u zatvoru još četvrtinu veka, odnosno 25 godina.

Foto: Kelso Police Department

Iz zatvora će izaći kada bude imao 51 godinu.

Njegov slučaj zaintrigirao je javnost, mišljena su bila podeljena, a sudeći po društvenim mrežama, mnogi su opravdali njegovo (ne)delo.

Goldsbi je na sudu pokušao da pročita izjavu, ali je postao previše emotivan do te mere da je zamolio svog advokata da pročita.

– Ne mogu da zamislim kako se oseća njegova porodica koja je izgubila voljenu osobu na ovakav način. Izvinjavam se njegovoj ženi i celoj porodici. tako mi je žao i nadam se da ćete uspeti da prebolite i da se izlečite od ovoga što sam učinio – naveo je Goldsbi.

Istražitelji su otkrili da Vašingtonsko odeljenje za popravne delikte nije bilo svesno veze između ova dva zatvorenika i da je načinjen veliki propust kada je odlučeno da njih dvojica dele istu ćeliju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar