Rekla mu da joj dečko UMIRE od raka, a on se posle dve godine bez blama javio i IZNENADIO pitanjem (FOTO)

Ovi ljubavnici nisu imali mnogo sreće u tom trenutku, a okolnosti im nimalo nisu išle u prilog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen, Ilustracija

Kada nam neko osvoji srce ne postoji prepreka koju ne možemo da pređemo. Neretko u tim situacijama ne prezamo ni od čega, pa se često dogodi i da „prevršimo svaku meru“. Upravo takva scena je osvanula na društvenim mrežama, a iako njena verodostojnost nije do kraja utvrđena, mnoge je šokirala, ali i, moramo priznati, nasmejala u isto vreme.

Naime, na Tviteru se pojavila prepiska između anonimnog muškarca i žene, u kojoj se, na početku, može uočiti kako se mladić udvara svojoj simpatiji. Ipak, ni on ni ona nisu imali mnogo sreće u tom trenutku. Najpre, kako se može zaključiti na osnovu poruka, nju je pogodila tužna vest da njen partner boluje od raka, da mu je ostalo dve godine života i da u tom periodu mora da bude uz njega, te da ne može potvrdno da odgovori na udvaranje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na njeno „opravdanje“ uporni muškarac je pristojno odgovorio:

– Baš mi je žao zbog njega, moram priznati da mi je glupo što sam te cimao – napisao je i tu se konverzacija uz kratak pozdrav završila. Ili, ipak nam se samo učinilo…

Naime, nakon dve godine, uporni muškarac je bez pardona poslao poruku sledeće sadržine:

– Je l’ još uvek živ onaj?

Iako se ne može sa sigurnošću utvrditi šta se stvarno dogodilo, da li je ova prepiska nastala kao vid šale, ili je u pitanju realna konverzacija između dvoje „ljubavnika“, sasvim je evidentno da je do suza nasmejala i šokirala javnost na internetu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar