Na proslavu Džejeve Andrijane došla njegova SUPRUGA i sada se zna ISTINA o njihovom odnosu! (FOTO)

Ove fotografije, kao dokaz da su Andijana i Nada u dobrim odnosima i posle smrti pevača oduševile su mnoge njihove prijatelje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: printscreen/instagram/marija_ramadanovski

Andrijana Tomanić javnosti je postala poznata nakon smrti legendarnog Džeja sa kojim je provela poslednjih dvadeset godina. Njih dvoje su živeli u miru u skladu na Dorćolu, a ona mu je bila najveći oslonac i takođe ona ga je zatekla mrtvog.

Njegova porodica je nju maksimalno prihvatila, pa se njeno ime i našlo na umrlici a i u stanu u kom su živeli zajedno, Andrijana je sada sama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je Andrijana slavila rođendan iako joj je još uvek teško, ali kako sama ističe Džej bi voleo da se ovaj datum proslavi, pa ga je ona i poslušala. Pored mnogobrojnih zvanica, naravno tu je bila pevačeva ćerka Marija koja je sve zabeležila a ono što je svima zapalo za oko je da se na slavlju p0javila i njegova zakonska supruga Nada! Sa njom je, uprkos dugogodišnjoj vezi sa Andrijanom, pevač do smrti bio u braku.

– “Neka je Andrijani sa srećom, lepo je što se poštujete”, “Pa njih dve su u dobrim odnosima, pa to je divno”, “Vi ste primer kako se poštuje nečija želja i nakon smrti” – samo su neki od komentara na njihove zajedničke fotografije koje je podelila njegova ćerka.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar