Tarin porođaj je mnoge ZGROZIO zbog jedne stvari: Retko ko bi imao želudac za ovako nešto, ali BEBA je tu

Lekari su njenoj sestri rekli da ima samo 25 odsto šansi da zatrudni, ali su se njih dve dosetile pomalo čudne ideje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Toni Smit (30) bila je van sebe od očaja nakon što joj je posle preživljenog raka grlića materice rečeno da će ostati neplodna, a za ovaj pomalo bizarni slučaj javnost je saznala prošle godine.

Tačnije, lekari su ovoj ženi rekli da ima svega 25 odsto šansi da zatrudni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Toni, koja je očajnički želela dete, ovih dana ipak je postala majka, zahvaljujući svojoj sestri Tari (32) koja joj je bila surogat majka i rodila zdravog dečaka.

– Ne mogu ni da opišem koliko smo suprug i ja zahvalni mojoj sestri koja je rešila da nam rodi dete – kaže Toni iz Dadlija u Velikoj Britaniji medijima.

Toni je zamrzla jajne ćelije 2012. godine, pre nego što je počela sa hemoterapijom. Tada je imala 22 godine. Nakon duge bitke sa rakom, prošlog oktobra njene jajne ćelije su oplođene i usađene u Taru.

Tara, koja ima troje dece, medijima objašnjava svoju odluku.

Foto: Shutterstock

– Uvek sam im govorila da ću im ja nositi dete ako zamrznu jajne ćelije. Od početka sam im govorila da to urade. Nije bilo mnogo vremena pred hemoterapiju, pa su zamrzli samo tri, ali na svu sreću uspeli smo – kaže Tara, dodajući da su reakcije na ovo različite.

– Ljudi iz naše okoline nas podržavaju, naravno, dok ima stranaca koji komentarišu da je to uvrnuto. Ne obaziremo se na to, nama je najvažnije da je beba napokon tu – kaže ona.

BONUS VIDEO

Izvor: The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar