Darija tvrdila da ju je Ivan (10) oplodio, pa opet zatrudnela: Nakon srećnih vesti desio se NOVI PREOKRET

Posle nove trudnoće moraće da donese tešku odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Darija je tvrdila da je zatrudnila sa tada desetogodišnjim Ivanom, Foto: Instagram/uverdig_iv

Ruskinja Darija Sudnišnikova (15), koja je stekla “slavu” tvrdnjama da je prošle godine zatrudnela sa 10-godišnjim dečakom Ivanom, što se ispostavilo kao nesitina, sada je ponovo zatrudnela sa aktuelnim dečkom Maksimom, ali lekari su joj toplo prepopručili da abortira jer samo tako može da spase život koji bi joj bio u opasnosti ukoliko rodi još jednu bebu.

Učenica koja već ima jednu bebu i koja je svojom šokantnom pričom izbezumila čitavu Rusiju, ali i svet, sada je sprovela anketu na društvenim mrežama gde je svojih 650.000 pratilaca upitala da li da abortira ili da ipak rizikuje.

Izašla je iz kuće i NESTALA bez traga: Posle 43 GODINE desilo se nešto u šta niko nije mogao da poveruje

U emotivnom video zapisu Darija je navela da je “primorana” da prekine trudnoću i da je to preporuka lekara koji strahuju za njen život.

– Nisam znala kako da vam kažem, ali sutra ću pobaciti. Ceo dan se tresem. Odluku nisam donela zato što želim tako, već imam zdravstvene probleme i neću podneti porođaj. Lekari su mi rekli da ako ne abortiram, postoji velika verovatnoća da ću umreti. To je užasno. Poslednja dva dana se osećam tako loše, mnogo mi je teško palo saznanje da ću izgubiti dete – navela je Darija, prenosi Dejli star.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Darya Sudnishnikova (@darya_sudx)

Ona je potom nastavila da objavljuje fotografije i video zapise iz bolnice u rodnom Železnogorsku, a kategorički je negirala tvrdnje dušebrižnika da je lažirala priču o abortusu kako bi se i dalje pisalo o njoj.

Darija sada ima 15 godina, a bebinog oca Maksima Denisenka (17) ispitaće Istražni komitet Rusije koji istažuje ozbiljna krivična dela zbog maloletničke trudnoće.

Podsetimo, Darija je u proleće 2020. godine, kada je imala svega 13 godina objavila da je trudna i da je otac njenog deteta 10. godišnji Ivan sa kojim se “igrala doktora” u svojoj sobi i da su tom prilikom imali odnos posle čega je ostala u drugom stanju.

Svima je ta priča bila sumnjiva jer teško da 10-godišnjak ima sposobnost oplođivanja, da bi posle pritiska javnosti i roditelja, Darija priznala da je silovana i da je nakon toga zatrudnela.

Momak iz kraja kasnije je uhapšen i ispostavilo se da je on zaista otac deteta koje sada ima 11 meseci.

Godinu dana kasnije, tačnije pre nešto manje od mesec dana, Darija je objavila da je ponovo trudna sa sadašnjim dečkom Maksimom, ali sada su je zadesile nove šokantne vesti da će morati da bira između života bebe koju nosui u stomaku i svog života.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

Ostavite komentar