Marić u programu uživo ŠOKIRAO gledaoce: “Ništa NIJE tačno za Arkana, to je srpska prazna glava”

Arkan nije imao sreće sa juvelirnicama, rekao je Marić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen/Youtube

Novinar Milomir Marić, jedan od najvećih poznavalaca srpskog podzemlja tokom više decenija, šokirao je gledaoce “TV Hepi” svojim opaskama o Željku Ražnatoviću Arkanu.

Gosti u jutarnjem programu TV Hepi su novinari Ljubinka Milinčić i Žarko Rakić, ali je Marić na početku emisije “uzeo slovo” i otkrio nepoznate detalje o životu Željka Ražnatovića Arkana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povod za Marićev monolog o srpskoj mafiji i kriminalu je pisanje medija da je upravo Arkan stvorio Pink Pantere.

Moram da kažem da to nije tačno, Arkan nije imao sreće sa juvelirnicama. Pljačkao je banke jer je voleo da troši na kocku, po milion, dva, ali sa juvelirnicama nije išlo. Prilikom jedne pljačke juvelirnice sa Branom Mićunovićem i Giškom (Đorđe Božović, prim. aut.), onesposobili su čuvara, ali se čovek probudio kada su krenuli da odlaze sa plenom. Nadljudskim naporima taj čuvar je podigao metalnu kutiju i udario Arkana u glavu, i od tada je Arkan imao smanjen fond reči. Tako je nastala legenda o najpoznatijoj srpskoj praznoj glavi – rekao je Marić.

U svom stilu nastavio je da objašnjava kako je Srbija propala jer joj je propala mafija.

– Srpska mafija je nekad držala Frankfurt, Pariz, Štokholm, a onda se sve to izgubljeno, posao su preuzeli Albanci. Sprska stvar je propala kad joj je propala mafija i mi sada moramo da uvozimo mafiju – našalio se Marić, a na Rakićevu konstataciju da, ako je to tako, onda je Crna Gora daleko ispred Srbije.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Ne ponosimo se mi Srbi sa Arkanom vec ako hoces da pricas ondak pricaj istinu Mi Srtbi smo Genije za Zapad i stime se mi Dicimo !!!! Pink Panteri su Srbski Mozak I Genialnost ove Planete koji citav Svet ostavio u Cudu !!!!! Eh Stime se mi Dicimo i Ponosni smo na takvu Svetsku Umetnost !!! A da ne Pricam O Srbskoj Mafiji Casnoj koja Drzala Celu Evropu Mi Srbi Dicimo se Ljubu Zemuncu i Giski i takvim Slicnim koja bila Najcistija i najrespektnija Mafija u Evropi pa i u Svetu !!!! e time se mi Srbi Dicimo !!!! Ti si izgleda Pobrko si Neke Stvari ali vidim da si Opcinjem Arkanom na turski to zvuci " Koljac " koji niko i njista nije Bio u Zivotu i tom Periodu jer bila su Veca imena od Arkana tada kao Ljuba Zemunac , Giska , Centa itd. A Arkan kako je Ziveo i Ponasao se tako je i strado kao ker !!!!

    Odgovori

Ostavite komentar