NOVI DETALJI

Priča se da je ovo RAZLOG navodnog SUKOBA Cece i Goce Božinovske: U sve umešana i Jelena Karleuša

Sve traje još od 2016. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, E-stock/Ivan Dobričić

Pevačica Goca Božinovska sinoć je u dvorištu svoje vile u Surčinu upriličila veliko slavlje povodom rođenja unuka Zorana.

Taj događaj bio je veoma ispraćen, a mogle su se čuti i priče o tome da njen sin Mirko nije u dobrim odnosima sa Ražnatovićima, a priče su dodatno podgrejane kada je Veljko Ražnatović napustio slavlje nakon samo 15 minuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, kako je kasnije preneo Hit Informer, on je izašao nakratko kako bi otišao po svoju suprugu Bogdanu, inače rođenu sestru Mirkove verenice Bojane Rodić koja se porodila juče.

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Mnoge je začudilo i to što na slavlje nije došla pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja se sa Rodićima orodila pre dve godine, kada su se Veljko i Bogdana venčali.

Kako piše Kurir, bez obzira na to što Ceca Božinovsku nije zvala na svadbu svog sina, niti na proslavu rođenja unuka Željka, kao ni na njegovo krštenje i prvi rođendan, Goca je nju uredno pozvala.

Izvor pomenutog medija tvrdi da su njih dve u lošim odnosima još od 2016. godine kada je Goca podržala izjavu Jelene Karleuše koja je rekla da joj se “s**e od Cecine dece”.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

-Prvi put u životu opravdavam to što je Karleuša rekla da joj se s**e od Cecine dece. Doduše, nije pomenula moje dete, ali verujem da je i na njega mislila. Verujte mi, i Ceci se s**e od svega. Evo, ja u njeno ime govorim. Pustite decu na miru! Mi, njihove majke, u šou-biznisu smo, ali naša deca nisu. Karleuša je u pravu, ali ne zna šta će je snaći kad joj porastu ćerke – rekla je Božinovska tada za Kurir.

-Priče da Goca i ja imamo problem su netačne i plasiraju se iz razloga da se diže fama oko nečega gde realno problema nema – rekla je Ceca o navodnom sukobu sa Gocom za Kurir.

-Prvi put čujem da sam s Cecom u svađi. To nema nikakve veze sa istinom – izjavila je Božinovska.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir, HIT Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar