Za svaki avion misle da je Mesijev: Navijači PSŽ čekaju Argentinca, ali on ih je “ispalio”! (VIDEO)

Mesi još uvek nije ni stigao, a navijači francuskog velikana već su "na iglama"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT/AFP/Profimedia

Lionel Mesi se očekuje da sleti u Pariz, a navijači Pari Sen Žermena preplavili su aerodrom u iščekivanju svog novog heroja.

On je morao da napusti Barselonu, koja nije dobila šansu da obnovi njegov ugovor uslovljena nepoštovanjem finansijskog fer-pleja, pa će potpisati ugovor na 2+1 godinu sa Parižanima vredan 120 miliona, ili bar tako navodi ondašnja štampa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

A dok se transfer još nije ozvaničio, navijači PSŽ su “kao na iglama”, jer su već preplavili aerodrom.

Da stvari budu pomalo i komične, da ne kažemo “montipajtonovske”, potrudili su se fanovi francuskog giganta, koji praktično na svaki avion koji sleti na “Šarl de Gol”-a isprate ovacijama:

A, ovakve scene imamo priliku da gledamo ceo dan putem društvenih mreža.

Ipak, kako se saznaje, Mesi se još uvek nalazi u Barseloni i verovatno ovog ponedeljka neće ni stići do Pariza, pa su navijači uzalud iščekivali najveće pojačanje u istoriji kluba. Jedan deo njih već je odlučio da ode kućama, dok oni najuporniji još uvek veruju da će se Leo pojaviti na aerodromu.

Iako se Argentinac nije pojavio verovatno će već u utorak da stigne u Pariz kako bi završio sve oko transfera i PSŽ će dobiti ogromno pojačanje u lovu na trofej Lige šampiona.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar