Negovateljica dobijala novac od pacijenta za “DODATNU uslugu”: Žena saznala, pa ju je nemilosrdno kaznila

Supruga je posumnjala da se nešto čudno u stanu dešava, pa je pribegla oprobanoj metodi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KPIX Channel 5 printscreen

Negovateljica Džoen Kejsi (39) iz Sakramenta ne samo što je izgubila licencu za rad, već je i privedena u policijsku stanicu posle navoda supruge jednog pacijenta da mu je uzimala ogroman novac za nekoliko intimnih susreta.

Kejsi je preko oglasa kontaktirala R.R. (69) supruga pacijenta, navodeći joj da zbog sopstvene bolesti ne može da brine tokom leta o njemu. Pacijent A.R. (75) iz San Franciska očito je jedva dočekao da o njemu brine Kejsi pošto je, kako je rekla u policiji, već tokom drugog susreta s njom ponudio novac za “dodatne usluge”.

Negovateljica nije bila raspoložena za tu vrstu saradnje, ali je posle nekoliko susreta i ubeđivanja sa A.R. ipak pristala za malo telesne nežnosti, koja nije podrazumevala i intimni odnos.

– Samo za to je dobila skoro 500 dolara od njega. Da nešto radi meni i deci iza leđa bilo mi je jasno kada je sin rekao da je obišao oca i da mu nedostaje oko 2.000 dolara koje je čuvao u kući. Pomislila sam da je Džoen lopov, ali nije mi se uklapalo u njen profil ličnosti, a i suprug je oduvek prezirao lopove. Zato sam zaključila da se nešto drugo dešava – rekla je supruga za KPIX Channel.

Kako bi bila sigurna da se nešto dešava u stanu u kojoj je njen muž, supruga je obavestila vlasnika svih stanova u zgradi da ugradi kameru u sobu gde on leži, ali tako da on ne primeti šta se dešava.

– Već narednog dana kada je Kejsijeva došla, otišli su i korak dalje. Oboje su na snimku bili goli, a ona je bila preko mog muža. Posle ga je obukla. Videla sam i kako uzima pare s mesta gde on drži. Rekao joj je da uzme. Taj snimak bio mi je dovoljan da sve ispričam sinovima, kao i da prijavimo slučaj policiji – rekla je supruga pacijenta.

Kejsi je priznala u policijskoj stanici da je imala seks sa pacijentom i da je dobijala novac za to, ali se nije osećala krivom. Štaviše, ništa loše nije videla u tome da od odnosa oboje profitiraju, prenosi KPIX Channel.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Pa ja BiH bio puno više ljut na muža koji je tako nešto ponudio, nego na ženu -sa kojom se ni ne znam- koja je tako nešto prihvatila. Ali muža niko ne spominje, a Kejsi je k...va jeli? Tako ispada...

    Odgovori

Ostavite komentar