Marko (29) pozajmio novac, otišao za Dubai, pa otkrio kako je zarađivao 100 DOLARA po satu (VIDEO)

Ipak, život u Dubaiju ima i mane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Marko Stošić

Pre osam godina mladi Marko Kažić (29) odlučio se na nesvakidašnji potez. Sa svega 21 godinom prekinuo je fudbalsku karijeru, pozajmio 2.000 evra i otputovao u Dubai da tamo potraži svoju sreću.

– Kada si mlad, imaš vremena i da pogrešiš, važno je biti pošten prema sebi i probati – poručuje Marko direktor marketinške agencije Amadea.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon nekoliko godina snalaženja, tokom kojih je bilo i uspona i padova koje je Marko detaljno objasnio u intervjuu, postao je jedan od najuspešnijih Srba koji trenutno žive i rade u ovoj arapskoj zemlji. Uvek je raspoložen da pomogne zemljacima koji dolaze u Dubai da ostvare snove, da im objasni prednosti ali minuse života u jednoj od najbogatijih sredina na svetu.

Kako objašnjava, mladi ljudi u Dubaiju mogu da zarade i do 100 evra po satu držeći fitnes treninge, baveći se modelingom ili nekim drugim traženim poslom. Ipak, druga strana medalje predstavlja veoma skup život, vodu koja je skuplja od goriva, te Marko preporučuje mladima da ako žele brz i lak novac ipak okušaju sreću u, na primer, Americi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marketing ??‍♂️ (@markokazic)

Ako se odlučite da krenete njegovim stopama, osim hrabrosti jednako važan je i detaljno razrađen plan. U intervjuu, koji možete pogledati na početku teksta, Marko je otkrio na kojoj fejsbuk stranici se najbolje možete informisati o životu Srba u Dubaiju, te detaljno objasnio kako izgleda sam proces otvaranja firme i pokretanja biznisa u ovom gradu. Preporučujemo vam da pogledate ceo intervju sa Markom Kažićem, da zapratite naš jutjub kanal za još zanimljivog sadržaja, kao i da napišete komentar kako vam se svidela Markova priča.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar