Spreman doček za srpske šampione: Evo kada ćemo moći da pozdravimo heroje iz Tokija!

Od večeras do srede svi simboli grada Beograda biće osvetljeni u bojama zastave Republike Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Srbija je u Japanu uspela da osvoji devet odličja – tri zlatna, jedno srebrno i pet bronzanih.

Najsjajnije odličje doneli su nam vaterpolisti, Milica Mandić i Jovana Preković, jedino srebro završilo je u rukama Damira Mikeca, dok su se sa bronzom vratile odbojkašice, basketaši, Tijana Bogdanović, Milenko Sebić i Zurabi Datunašvili.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povodom velikih uspeha i rekordnog broja medalja koje su naši olimpijci osvojili u Tokiju od večeras do srede svi simboli grada Beograda biće osvetljeni u bojama zastave Republike Srbije! Brankov most, Most na Adi, palata Albanija i fontana na Slaviji sijaće u bojama srpske zastave kao pozdrav uspesima naših olimpijaca!

Žitelji Beograda moći će da pozdrave naše olimpijce u utorak u 21.00 sat na balkonu Skupštine grada Beograda. To je ujedno poziv svima da dođu i da pozdrave sve one koji su nas u poslednjih 16 dana obradovali.

– Ovaj veliki uspeh Olimpijskog tima Srbije Beograđani žele da proslave s neskrivenim uzbuđenjem i zato će na platou ispred Skupštine grada Beograda u utorak, 10. avgusta s početkom u 21 čas biti ogranizovan doček olimpijaca – istakao je predsednik Skupštine grada Beograda, Nikola Nikodijević.

SRBIJA JE OLIMPIJSKI ŠAMPION: Pala je Grčka u finalu, “delfini” su najbolji na planeti!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar