Odvela učenika kući, pa mu sipala drogu u piće: Nije ni primetila da joj se sprema veliko “IZNENAĐENJE”

Mislila je da ima stvari pod kontrolom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Miami-Dade County Corrections and Rehabilitation

Dezire Kartin Rodrigez, dvadesetsedmogodišnja profesorka engleskog jezika nije imala drugog izbora nego da posle privođenja policajcima u stanici prizna da je imala intimni odnos sa 12 godina mlađim učenikom.

Dezire je tri nedelje pre dolaska kod 15-godišnjeg učenika kući pokušavala da mu se približi, a jednom ga je poljubila u obraz pred prijateljima u kantini kada je dobio visoku ocenu iz drugog predmeta.

Učenik je primetio da je “meta” profesorka koja gotovo da nije birala sredstva da ga zavede. Na kraju ga je pozvala kući da bi mu pokazala koje stare ploče čuva od roditelja, pošto su imali sličan ukus za muziku.

Učenik čiji je identitet zaštićen, postavio je kameru u uglu sobe jer je znao da će Dezire pokušati da ga zavede. Ono što nije očekivao je da će mu profesorka posle pola sata od dolaska kući već sipati drogu u sok!

Dok je on ležao omamljen, ona ga je milovala, potom i skinula. Na kraju mu je rekla da nikom o ovom slučaju ne priča da ne bi oboje imali problema. 

Učenik je narednog jutra prijavio slučaj roditeljima, kao i direktoru škole, te je profesorka uhapšena.

– Bila je šokirana njegovom inteligencijom, ali i izdajom, što je stavio kameru u ugao sobe dok je ona bila u kupatilu. Prvo je mislila da je momak perverzan i da skuplja takve snimke, a tek kasnije uvidela je da je on to uradio kako bi imao dokaz crno na belo da je namamljen na seks – reči su policajaca iz Majamija.

Dezire Rodrigez je i dalje u pritvoru i čeka suđenje do kojeg može da bude na slobodi ako neko u njeno ime položi kauciju od 7.500 dolara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar