Proslavljala 18. rođendan ŠEST dana ostavivši bebu da umre: Majka tinejdžerka OSUĐENA na 9 godina zatvora

Asija je umrla od gripa i gladi pošto je bila sama pet dana, 21 sat i 58 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fotto: Shutterstock

Tinejdžerka koja je ostavila svoju 20-mesečnu devojčicu samu danima kako bi proslavila svoj 18. rođendan, osuđena je na devet godina zatvora.

Verfi Kudi je, kako prenosi Dejli mejl, otišla kod dečka, a potom na koncert, te je šest dana proslavljala svoje punoletstvo ostavivši samu svoju 20-mesečnu ćerku Asiju u socijalnom stanu u Brajtonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Asija je umrla od gripa i gladi pošto je bila sama pet dana, 21 sat i 58 minuta, rekli su tužioci. Kada je hitna pomoć stigla u njihov stan 11. decembra 2019 godine, Kudi, koja se vratila, je bila “nesuvisla, rastrojena i uspaničena” dok je njena ćerka ležala na poru pored nje.

Kudi (19) danas se pojavila pred sudom gde je priznala krivicu za ubistvo iz nehata. Rasplakala se kada je osuđena na devet godina zatvora.

Sudija je rekla da je beba prošla kroz “nezamislivu patnju” pre nego što je umrla sama u stanu. “Ona je bila bespomoćno malo dete i potpuno se oslanjala na vas kao njenu majku da brinete o njoj”, rekla je sudija.

Vi ste, nastavila je sudija obraćajući se Kudi, zloupotrebili njeno poverenje i na prvo mesto stavili svoju želju da proslavite svoj i rođendane svojih prijatelja, nego da brinete o svom detetu.

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazali su da se Kudi vratila u stan oko pola četiri popodne, da je u međuvremenu izašla da baci đubre a da je hitnu pomoć pozvala tek posle dva sata, rekavši im da malena “neće da se probudi”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar