Evo koji zadrugari su ostali DUŽNI produkciji: Zbog nedoličnog ponašanja duguju 5.000.000!

Mnogi učesnici rijalitija su zbog nepoštovanja pravila Bele kuće ostali bez honorara, a neki od njih su sa imanja izašli bez prebijenog dinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:E-stock/M.Rodić, Printscreen Instagram

Javnosti je odavno poznato da „zadrugari” pred ulazak na imanje u Šimanovcima potpisuju ugovor sa produkcijom u kom je jasno naznačeno koja pravila se moraju poštovati.

Ipak, mnogi učesnici ne poštuju pomenuta načela, te ne pričaju za vreme emisija, spavaju u zabranjeno vreme, fizički nasrću jedni na druge, spominju članove produkcije i iznose honorara, te zbog toga budu novčano kažnjeni, a neki na kraju rijalitija izađu bez dinara u džepu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takav slučaj je sa Vladimirom Tomovićem, koji je diskvalifikovan iz rijalitija zbog fizičkog napada na Lepog Miću i ucenjivanja produkcije, te je ružičastoj televiziji ostao dužan 50.000 evra. Nakon izlaska iz Bele kuće, Vladimir se obratio javnosti putem Instagram storija, gde je naveo da mu ne pada na pamet da produkciji vrati ijedan dinar.

‒ Nisam bilo kome bilo šta dužan, a ponajmanje Pinku, gde sam odradio svaki dinar koji sam uzeo. Tužbe me ne zanimaju, ali pošto znam kako sve funkcioniše, slobodno im prenesite da im dinara nikada platiti neću, ne zato što sam bahat, već zato što su oni prvi u dva navrata kršili ugovor ‒ dodao je Vladimir.

Tara Simov takođe je diskvalifikovana iz rijalitija jer je najpre nasrnula na Miljanu Kulić, a onda na svog dečka Nenada Aleksića Ša, da bi potom porazbijala pola inventara po Beloj Kući. Produkcija je ubrzo donela odluku o diskvalifikaciji i od Simove potraživala cifru od 50.000 evra, što je njen dečko velikodušno platio. Treba napomenuti da su Tari i pre diskvalifikacije oduzeti mnogi mesečni, kao i nedeljni honorari. Da stvar bude još gora, nakon izlaska Simova je redovno slala balone svom dečku u kojima su bile skrivene poruke, a budući da mu je jednu poruku prenela pevačica Ljupka Stević na ,,Zadrugoviziji”, reper je ostao uskraćen za još 20.000 evra.

Filip Car je jedan od učesnika kome su nebrojeno puta oduzeti, kako tromesečni i mesečni, tako i nedeljni honorari, i to najčešće zbog nasilničkog ponašanja. Filip je jednom prilikom izjavio da će nakon izlaska iz rijalitija morati da vrati novac produkciji:

‒ Kažnjen sam mesečnim i tromesečnim honorarom, a tek nedeljnim milion puta. Sedim ovde za džabe, a kad izađem, moraću da vratim novac produkciji.

Njegova sunarodnica Paula Hublin, zbog brojnih skandala i svađa, iz rijalitija je izašla bez dinara.

‒ Ušla sam u „Zadrugu” zbog karijere, a ne zbog plasmana ili para. To se videlo, a ja sam svakako sve pare izgubila na početku rijalitija i sa tim sam se pomirila. Od tada me više nije bilo briga za pravila – rekla je Paula svojevremeno za medije.

Milan Janković Čorba imao je istu sudbinu kao i gorepomenuti zadrugari:

‒ Uspeo sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam nešto očajan zbog toga. Nosim lepa iskustva odande, pokazao sam se kao kuvar, muzičar, stekao sam devojku koju puno volim, tako da mi nije krivo što sam izgubio novac – rekao je Čorba za medije.
Maja Marinković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, a letovanje joj je finansirao otac Radomir Marinković Taki jer je, kako kaže, ona ostala bez dinara.

‒ Moram vam reći da ne bih bila ovde da nije bilo mog tate, koji mi je platio letovanje. Znam da će zvučati čudno, ali ja sam bez dinara. Bukvalno nema ker za šta da me ujede. U rijalitiju zbog budale nisam zaradila uopšte pare ‒ rekla je Maja za domaće medije.
Kada bi se sabrali svi oduzeti honorari iz „Zadruge 4”, u koje se ubrajaju i oni koji su izazvani nedoličnim ponašanjem učesnika, među kojima su i Miljana Kulić, Fran Pujas, Mina Vrbaški, Aleksandra Nikolić, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Maja Marinković i drugi, ispada da su „zadrugari” ostali dužni produkciji oko pet miliona dinara.

Piše: Tanja Svilanović

Ovaj i mnoge druge tekstove možete pročitati u  štampanom izdanju lista Objektiv!

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar