KRUPNA GREŠKA

Kristijan je Milici obećao BUBREG, a sada je uradio ono što NIJE smeo: Zbog toga neće moći da bude donor?

Golubović tvrdi da nije znao da je to zabranjeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milica Adamović, devojka čiji je život ugrožen i hitno joj je potreban donor bubrega, uskoro bi trebalo da sazna i ko će joj dati organ.

Bivši zadrugar Kristijan Golubović prvi se javio da izađe devojci u susret, ali kako se pre tri dana tetovirao, čini se da je “ispao iz igre”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, nakon tetovaže doniranje organa nije moguće u narednih šest meseci, a Kristijan tvrdi da u to nije bio upućen.

-Nemam sidu, nemam ništa. Zdrav sam. Sterilne su igle, iz Amerike koje se predamnom iznesu. To je površinski deo kože, ne ide u krv. Nemam od koga da dobijem. Sam od sebe ne mogu da dobijem, sam sebe sam tetovirao i moju devojku. Malo smo se tetovirali – počeo je Kristijan za Telegraf.

Foto: Printscreen/ Kurir TV

-Znači, trebalo bi da su neki već umrli odavno. Ja sam donator krvi, dao sam je 40 puta do sada, a sav sam istetoviran. Baš se sećam da sam uradio grudi i dao krvnu plazmu dečku za jetru. Ozdravio je jedno vreme, ali je nažalost posle 7, 8 godina, preminuo. Ja sam čist, uglavnom, kao dren – dodaje on dalje.

On i dalje veruje u to da mu tetovaža neće poremetiti planove da Milici donira bubreg.

-Neće to ništa pokvariti. Ja sam anđeoski nastrojen. Kome god da sam pomogao, dobro mu je išlo. Ja sam ubeđen da će ona dobiti moj bubreg od svih, mada ima dosta donatora. Moja krv je ista kao što je bila i pre. Ne tetoviram se ja u zatvoru, burgijom na ulici, ja se tetoviram u mojoj kući, sterilnoj, sa najboljim svetskim mašinama, sa najskupljim majstorima – tvrdi Golubović za pomenuti medij.

Foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, Milici Adamović je 2009. godine, kada je imala samo 18 godina, zbog pogrešne dijagnoze odstranjen levi bubreg. Lekari su joj nedavno prognozirali još šest meseci života, a jedino rešenje je da dobije novi bubreg. Kako nema živih srodnika koji bi mogli da joj ga daju, bio joj je potreban donor.

Novac u iznosu od 50.000 evra za njeno lečenje je prikupljen, samo je potrebno da se odluči čiji bubreg će Milica dobiti.

-Imam tri potencijalna donora. Poslala sam njihove analize. Ja zaista verujem da će se neko pokazati kao odgovarajući i da će se ovaj proces konačno završiti. Kako sve radim sama, to mi oduzima mnogo energije. Iscrpljena sam – rekla je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar