Devojka iz Obrenovca se porodila u TOALETU autobuske stanice: “Začulo se ZAPOMAGANJE”

Radnik obezbeđenja koji radi na ovoj stanici, čuo je zapomaganje u toaletu i prvo je pomislio da je neko pao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen

Trudnica iz Obrenovca porodila se danas na autobuskoj stanici (Lasta) oko 9 sati. Devojka je rodila zdravu devojčicu, a one su kako se navodi prevezene u jedno od beogradskih porodilišta.

Prema rečima radnika obezbeđenje koji radi na ovoj stanici, čuo je zapomaganje u toaletu i prvo je pomislio da je neko pao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Začuli su se krici, prvo sam mislio da je neko pao i da se povredio. Kada sam došao do toaleta video sam devojku koja je počela da se porađa. Došla je i moja koleginica, i ona je ostala sa njom. Otrčao sam da pozovem Hitnu, i kada sam se vratio, a bio sam odsutan možda dva minuta ona se več porodila – ispričao je radnik obezbeđenja.

Devojcica je dobila ime Marija, a otac i baka novorođenčeta obišli su zaposlene na stanici kako bi im se zahvalili na pomoći, prenose Novosti.

BONUS VIDEO:

Izvor: Novosti

Komentari (4)

  1. Каква ласта, није птица.Рођена је на празник Марије Магдалине или Магдалине.Па нека се зове Марија, Магдалина или Магдалена.Како год се звала нека је жива и здрава.

    Odgovori
  2. Bogu hvala da je sve proslo super. Sve najbolje mami i kcerki, pa nek se zove i Lastavica. Mora da je malo devojcica pozurila pre termina..

    Odgovori

Ostavite komentar