Severin bivši suprug TVRDI: Ona ne želi da bude sa sinom, podneo sam PRIJAVU

Milan Popović otkrio svoju stranu priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Biznismen Milan Popović, bivši suprug pevačice Severine, potvrdio je da je podneo krivičnu prijavu protiv pevačice.

– Da, istina je, podneo sam novu krivičnu prijavu zato što je majka nagovarala dete šta da kaže. Mišljenje deteta je sasvim drugačije od onoga šta je predstavljeno sudu. S obzirom na to da je dete u konfliktu lojalnosti, sud ne bi smeo da uzima mišljenje deteta za merodavno kod donošenja svoje odluke. Ukoliko ipak tako postupi, biće to odluka suda protivna odredbama zakona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je naveo i koja su njegova očekivanja kada je u pitanju dalji sudski proces, a otkrio je i da li je sin svestan onoga što se događa.

– Sada je dovoljno veliki da mnogo toga može i pročitati iz medija. Sina na sve moguće načine štitim od izloženosti ovoj celoj temi. Svoj život sam u potpunosti posvetio našem sinu. Nadam se da će sud na kraju ipak doneti zakonsku odluku – rekao je Popović.

Biznismen tvrdi i da Severina ne ispunjava sve obaveze kada je u pitanju briga o detetu.

– Severini je, naravno, omogućeno da viđa dete, inače biste odavno čitali u medijima da joj se brani da viđa dete. Ono što je zanimljivo jeste da za poslednjih 20 meseci, o kojima piše, brižna majka više od pola termina uopšte nije iskoristila sa detetom, već su s detetom bile ponovo neke treće osobe i službe za dostavu hrane. Nedavno kada sam joj ponudio da dete bude s njom, odgovorila mi je da ona nije moja bebisiterka da mi čuva dete dok sam ja na putu. Pa o čemu mi, ljudi, pričamo, o još jednom medijskom cirkusu koji ima za cilj da od majke napravi žrtvu – naveo je Popović za “Republiku”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (1)

  1. Dete jasno i glasno kaze da nece da bude sa njim, ali u svojoj zaslepljenosti on to ne zeli da vidi. Gde su mu ostala deca? Zasto o njima tako ne vodi racuna nego su sa svojom majkom? Mrzi Severinu i na sve nacine zeli da joj napakosti, a u stvari samo muci dete, Ko prati Severinu na instagramu dobro zna da se on odlicno stara o detetu.

    Odgovori

Ostavite komentar