Varam devojku s pohotnom pripravnicom koja je 11 godina mlađa, a sramota me je gde smo imali prvu AKCIJU

Ljubavni trougao se pretvara u pravi pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

U trenutku slabosti, jedan Englez je prevario devojku sa koleginicom s posla, a sada ga muči neizdrživa griža savesti.

– Ja imam 34, a moja devojka 32 godine. Ona je pre četiri godine povredila glavu i od tada ima stalne napade – kaže on i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Radim u osiguravajućem društvu i nedavno su mi dodelili pripravnicu Džesiku. Ona ima 23 godine i njen zadatak je da mi pomogne u sređivanju papirologije kako bi se smanjio pritisak na mene.

– Džesika izgleda sjajno i odmah mi se svidela. Ali, ispričala mi je da je u vezi sa devojkom i ja sam shvatio to kao znak da je ona van domašaja. Uzeo sam slobodan da bih odveo devojku kod lekara. Kada smo se vratiloi kući, smestio sam je u krevet i odlučio da skoknem do kancelarije po neke papire. Već je bilo veče i kancelarije su bile prazne, tu je bila samo Džesika- objašnjava muškarac.

Foto: Shutterstock

– Rekla mi je da još mora da pogleda neka dokumenta za klijenta, a ja sam joj predložio da na putu kući svratimo na piće. Međutim, ona je sela na ivicu mog stola i objasnila mi da ima “druge ideje”. Rekla mi je da sam sjajan mentor i da želi da mi se oduži. Pogledala me je u oči i kazala: Znam da ti je teško kod kuće, da li mogu nekako da te opustim? Gledao sam je u šoku i pokušao nešto da odgovorim, a ona me je ućutkala tako što je stavila prst na moje usne – iskren je Britanac.

Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

– Zatim mi je objasnila da je biseksualka, i poljubila me je. Ja sam joj odgovorio istom merom. Verovatno mi je to sve laskalo. Neverovatno sam se uzbudio i pitao sam je da li joj je potreban prevoz do kuće. Oboje smo odlično znali šta radimo – navodi on.

Foto: Anastasia Vishnickaya / Alamy / Alamy / Profimedia

– Čim smo sišli u garažu, počeli smo da se skidamo i divlje smo vodili ljubav u mom automobilu. Iskreno, njen lek je pomogao jer posle toga sam se osećao fantastično. Sada samo o njoj razmišljam. Međutim, ne mogu da živim od griže savesti – priznaje muškarac.

Foto: Shutterstock

– Znam da sam na ovaj način hteo da pobegnem od teške realnosti, ali to nije nikakvo opravdanje. Dok je moja bolesna devojka spavala, ja sam se po nekoj garaži vucarao s drugom devojkom. Da li sam budala što mislim da mogu da održim vezu sa pripravnicom, i što sam ubedio sebe da je njoj stalo do mene – dvoumi se Britanac.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar