Taksista pronašao POLA MILIONA dinara na sedištu: Rešio da ih uzme, ali na ovo nije računao

Poželeo je da novac bude u njegovom džepu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Amerikanac Džerom Besti (47) iz Majamija umalo je dobio otkaz kada je pronašao više od 5.000 dolara na sedištu svog automobila.

Džerom je odradio vožnju van grada kada je, vraćajući se s posla primetio nešto čudno pozadi.

– Na sedištu sam video neki koverat. Pretpostavljam da je stranci ispao iz džepa ili je možda samo odložila sa strane. U svakom slučaju, čovek je izašao iz mog auta i produžio dalje. Kada sam uzeo koverat, unutra je bilo više od 5.000 dolara. Ne želim da lažem kao ostali, hteo sam da uzmem taj novac – priznao je Besti za lokalni portal wesh.com.

Sačekao je da prođe 45 minuta od poslednje vožnje jer prema njegovom iskustvu, toliko otprilike najviše treba stranci da se seti da je nešto zaboravila.

– Do tada obično pozovu stanicu i raspitaju se ko je bio vozač govoreći šta su izgubili. Ovog puta to nije bio slučaj. Prošlo je više od sat vremena. Krenuo sam kući, završio sam s vožnjama. Taman što sam parkirao pred kućom auto, iz stanice su me zvali i pitali da li sam pronašao koverat s novcem. Ćutao sam. Želeo sam da kažem da nisam, ali sam priznao da jesam. Ipak, i pored toga što sam priznao, neki iz udruženja su me napali što nisam odmah javio – kaže Besti.

Na kraju je umalo dobio otkaz.

– Tvrdili su da sam želeo da uzmem novac. I jesam. Jer su i neki drugi koje poznajem to činili u prošlosti. Zapretili su mi otkazom. Na kraju se sve dobro završilo, samo što sam u međuvremenu promenio udruženje – rekao je Besti za Wesh.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar