Optužnica protiv Belivukovog KLANA poslata okrivljenima na odgovor: Terete se za MONSTRUOZNE zločine

Okrivljeni i branioci imaju pravo da podnesu odgovor na optužnicu u roku od osam dana od dana dostavljanja optužnice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu-Posebno odeljenje za organizovani kriminal kontrolisalo je formalnu ispravnost optužnice podnetu protiv okrivljenog Veljka Belivuka i drugih.

Posle kontrole našlo je da je optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal propisano sastavljena i istu je poslao na odgovor okrivljenima i braniocima, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Okrivljeni i branioci imaju pravo da podnesu odgovor na optužnicu u roku od osam dana od dana dostavljanja optužnice.

Okrivljenom Veljku Belivuku stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice, krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Okrivljenom Marku Miljkoviću stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, krivično delo otmice.

BONUS VIDEO



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar