Totalno LUDILO Đilasovaca! Oni mogu da LAŽU, a Vučić kad dokaže da je NEVIN – mora u zatvor (FOTO)

Ovaj put nadmašili su sami sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Portal “Direktno” koji je u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa ne prestaje sa napadima i lažnim optužbama na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovoga puta, oni su u skandaloznom tekstu sa naslovom “Vučiću preti godinu zatvora zbog krivične prijave protiv sebe”, napali predsednika jer želi da razotkrije njihove laži.

Naime, oni su preneli tvit predsednika Pokreta slobodnih građana Pavla Grbovića, inače saradnika Dragana Đilasa, koji je objavio je Član 334 Krivičnog zakonika i poručio:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nakon što sutra Vučić i Vulin odu da prijave sami sebe moći ćemo da vidimo da li je od pravosuđa išta ostalo u ovoj zemlji. Jer ako su krivi, moraju da odgovaraju. Ali i ako nisu krivi za to za šta se sami prijavljuju. moraju da odgovaraju po drugom osnovu. Genijalci.

Ono što Đilasovci i opozicija žele da poruče jeste da oni imaju pravo da lažu protiv Vučića, a on kad dokaže da je nevin i da su sve lagali – mora u zatvor jer nije smeo da dokazuje da su lagali!

 

Podsetimo, predsednik Vučić juče je najavio da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas podneti krivične prijave sami protiv sebe zbog slučaja “Belivuk”. On je istakao da je spreman da ide na poligraf i da odgovara na pitanja da li se ikada video sa Belivukom i Miljkoviće i da li je ikada bilo kakav kontakt sa njima ostvarivao.

– Mene je prvo bilo sramota da odgovaram na laži ljudi, da smo se ja i Vulin tajno sastajali u stanu na Zvezdari, kao što smo uradili u slučaju Jovanjica, podnećemo krivičnu prijavu protiv sebe, spremni smo da odgovaramo i spreman sam da sebe unizim da odem na poligraf, ali se nadam i da će neki drugi otići na poligraf da pričaju o finansijama – poručio je predsednik.

Đilasovim funkcionerima i medijima smeta “Dara iz Jasenovca”, a na sav glas HVALE film o Srebrenici!

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar