Đilasovim funkcionerima i medijima smeta “Dara iz Jasenovca”, a na sav glas HVALE film o Srebrenici!

Đilasovi funkcioneri, kao i mediji u vlasništvu i pod kontrolom lidera SSP, bili su prvi u orkestriranim napadima na film "Dara iz Jasenovca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, inače koalicioni partner lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, oduševljen je filmom “Quo vadis, Aida”, koji govori o ratnim dešavanjima u Srebrenici.

– Nakon pola sata gledanja sam pomislio da je “Quo vadis, Aida” dobar film. Prevario sam se. Vrhunski je – napisao je Grbović na svom Tviter nalogu, a njegovu objavu preneo je i bosanski portal Avaz.

Foto: Printscreen/Twitter

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đilasovi funkcioneri, kao i mediji u vlasništvu i pod kontrolom lidera SSP, bili su prvi u orkestriranim napadima na film “Dara iz Jasenovca”, koji govori o stradanju srpskog naroda u zloglasnom logoru u Nezavisnoj državi Hrvatskoj. Isto tako, sada su brže-bolje požurili da pohvale film o Srebrenici.

Podsećamo, i sam Đilas i potpredsednica njegove partije Marinika Tepić sramotno su pljunuli na svaku žrtvu Jasenovca.

Oni su u duetu lajkovali objavu jednog tviteraša u kojoj se navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić “bolesnik” i da treba “da se leči” samo zato što je rekao da je gledao film Predraga Gage Antonijevića “Dara iz Jasenovca”, jer je, kako je naveo, težak i važan za naš narod.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar