Skandal na Olimpijskim igrama: Sportisti se opijali, policija je morala da reaguje!

Prekršili su pravila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto RICHARD ELLIS / UPI / Profimedia

Grupa takmičara na Olimpijskim igrama otkrivena je kako u kasnim noćnim satima u Olimpijskom selu ispija alkohol, čime su prekršili pravila Igara.

Sportisti, kojima se ne otkriva identitet, bi se mogli suočiti sa disciplinskim merama, nakon što ih  policija upozorila na opijanje u Olimpijskom selu, potvrdili su organizatori.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Fuji Netvork” izveštava da se incident dogodio u subotu oko 2 sata ujutru, pri čemu je za brojne inostrane sportiste rečeno da konzumiraju alkohol i prave buku na ulicama kompleksa.

Alkohol je dozvoljen na Igrama

Iako je alkohol dozvoljen u selu, u kome se nalaze takmičari Igara i zvaničnici timova, dozvoljeno je da se pije samo u sobama sportista i bez društva drugih.

Toširo Muto, izvršni direktor organizacionog odbora, rekao je:

– Više sportista i članova delegacije bili su u parku u selu i pili su alkohol. Svesni smo ove činjenice. Trenutno istražujemo situaciju i na osnovu rezultata moramo preduzeti odgovarajuće mere. Što se tiče detalja, još nismo u poziciji i nemamo dovoljno dostupnih informacija u ovom trenutku. Što se tiče policije, nakon što se incident dogodio čuli smo da su došli. Međutim, što se tiče njihovog odgovora, u ovom trenutku nismo saznali detalje  – rekao je Muto.

Bonus video:

Drama u Tokiju: Srpske zlatne košarkašice nakon uzbudljive završnice obezbedile plasman u četvrtfinale

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar