“Odlično izgledam s obzirom na to da se RAZVODIM”: Oglasila se Slađa i otkrila ISTINU o odnosu sa Đanijem

Slađa progovorila o medijskim natpisima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Pre nekoliko dana je odjeknula vest da se Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa razvode nakon 25 godina braka. Iako su otišli odvojeno na letovanje, priča o razvodu se ispostavila kao netačna, a Slađa je sada prokomentarisala ovu vest.

– Ja sam u Turskoj bila sa decom i Đani me zove i kaže: „E, ljubavi, znaš li da sam slobodan? Razveli su nas.” Ja nikad bez njega nisam bila na odmoru, on je krenuo čovek da radi, to nam je prioritet. Ja sam rekla da neću ići na odmor i on meni kaže: „Pa zar ti nije žao da ne ideš sa decom i unukom na odmor i ja tako odem”. Tako da je svima bilo čudno što mi nismo zajedno na letovanju. Srela me je prijateljica i kaže da ja odlično izgledam i da sam nasmejana s obzirom na to da se razvodim – rekla je Slađa, prenose domaći mediji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je dodala da sa suprugom nikada nije uspela ni da se posvađa.

– Ja se sa Đanijem na javnom mestu nikada nisam posvađala. Ma ni kući se ne svađamo. Mi to jednostavno ne umemo. Ja kad hoću da se naljutim na njega, on počne da priča i ne mogu da budem ljuta. On je toliko dobar, da bih svojoj ćerki poželela ovakav brak kakav imam ja, ali teško u ovim vremenima. Ja sa njim jedino oko dece mogu da se posvađam, ali sve je to normalno. Ne znam šta je čudno ljudima što se mi volimo. Nije tačno da se razvodimo! Mi nikad bolje nismo živeli i baš smo srećni i volimo se. Sve to je jedna notorna laž. Da je istina, ne bih imala nikakav problem da kažem – jasna je bila Đanijeva supruga.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar