HAOS

Šok saznanje Objektiva: Đani se kleo u crkvi da neće PREVARITI Slađu, a onda je zatekla OVO i pozlilo joj

U javnosti priča da je ženu prevario samo "jednom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Poznato je da Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana otvoreno pričaju o svom ljubavnom životu, pa su tako i otkrili da je među njima bilo nesuglasica, a pevač je čak priznao da je i prevario svoju dragu. Međutim, o događaju koji se odigrao u jednom beogradskom hotelu nisu detaljisali, iako su oboje pre nekoliko meseci u emisiji „Amidži šou” otkrili da se Đanijeva lepša polovina tada najviše iznervirala.

Dnevni list Objektiv otkriva pozadinu ove afere, koja je umalo dovela do razvoda, ali i do Slađinih zdravstvenih problema.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

FATALNA VEZA

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Đani je pre pet godina imao aferu sa jednom devojkom iz Beograda. Njihova veza je trajala izvesno vreme i pevač se ozbiljno zaljubio u nju. Njegovo ponašanje prema Slađi se promenilo i ona je osetila da se nešto čudno dešava sa njim, a uskoro je i saznala da je muž vara.

– Viđali su ga u poslednje vreme sve češće u društvu jedne jako atraktivne devojke na javnim mestima, skoro da se uopšte nisu ni krili, naravno, to je sve došlo i do Slađe. Jako ju je pogodilo sve to, danima nije mogla da dođe sebi, bila je tužna i razočarana. Đani nije mogao da veruje da su joj ljudi preneli sve što joj je radio iza leđa, molio ju je za oproštaj, čak joj se zakleo i u crkvi da to više nikada neće uraditi – preneo nam je naš izvor.

Slađana je zbog velike ljubavi koju gaji prema njemu i deci rešila da mu oprosti. Međutim, kako kaže ona stara – ko prevari jednom, prevariće opet. Posle neka dva meseca, scenario se ponavlja.

foto: E-stock

PREŠLA PREKO SVEGA

– Đani je mnogo patio za tom devojkom, baš mu je bilo teško. Napio se jedne večeri u nekom kafiću i preko njihovih zajedničkih prijatelja molio je da dođe da se vide. Zvao ju je sa nečijeg telefona: ,,Molim te, dođi, raspadam se!” Devojka je došla da ga vidi, potom su otišli u jedan hotel jer mu je bilo jako loše, popio je dosta. Slađa je saznala gde će se videti sa tom devojkom. Ne znam da li ga je pratila ili joj je neko dojavio za taj susret. Otišla je odmah do hotela, tu je nastao veliki skandal, uhvatila ga je na delu bukvalno. Bio je to žestok obračun, njoj je pozlilo od stresa. Vidno uznemirena napustila je hotel, odmah je završila u bolnici koliko joj se slošilo. Nakon toga nisu govorili mesecima – prenosi nam anonimni izvor.

Đani je dugo molio Slađu za oproštaj, pa je ona prešla i preko ove afere. Od tada gleda u nju kao u boga, jer se uplašio da će ga ostaviti. Inače, on je jednom prilikom za medije priznao da je prevario suprugu, ali „samo jednom”:

– Samo jednom sam prevario Slađu, i to kada sam bio popio. Svaki muškarac je makar jednom prevario svoju suprugu.

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva

Ovime će RAZBESNETI naciju: Đani otkrio koliko novca troši dnevno, od cifre će vam se ZAVRTETI u glavi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar