HAOS

Milan Marić o GEJ sceni sa kolegom zbog koje su završili na sajtovima za ODRASLE: Bili smo malo nervozni

Rekao šta misli o svemu tome

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Glumci Milan Marić i Miloš Timotijević završili su na sajtu za odrasle zbog scene iz filma “Narednik” Nikole Ljuce iz 2012. godine.

Nije poznato zbog čega je ovo postalo aktuelno devet godina kasnije, ali je činjenica da se oko svega podigla velika prašina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milan se sada oglasio i prokomentarisao pomenute scene.

-Nije bilo preterane frke, bilo je izazovno i meni i Milošu da razumemo te ljude. Na kraju krajeva, to je samo jedna scena u filmu posle koje kreće tragična priča – rekao je on za Alo.

Foto: Printscreen

-Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni, ali sve je bilo u redu. Te scene jesu vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci. Posle toga radili smo još sto puta zajedno – istakao je glumac.

Komentare na račun svog izgleda nije želeo da komentariše, ali je rekao da mu je pomalo morbidno to što je ono što je trebalo da predstavlja umetnost završilo na ovakvim sajtovima.

-Smešno je i malo morbidno što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta?! – istakao je Marić.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar