Nela je pobegla zbog oca SVEŠTENIKA: Sada prodaje gole slike na sajtu za odrasle – prava je BOMBA (FOTO)

Ova devojka kaže da je zbog pritiska sve češće krišom izlazila da se viđa sa momcima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Nala Rej, danas živi u Los Anđelesu život koji je potpuno drugačiji od onog koji je vodila tokom odrastanja. Naime, ona je ćerka sveštenika, koja je odgajana u konzervativnoj i religijskoj porodici, ali kaže da je uvek znala da želi više od običnog i skromnog života.

– Odrastala sam uz veoma striktna pravila. Ja sam srednje od petoro dece. Svi smo školovani kod kuće, čitali smo Bibliju svaki dan i svake nedelje išli u crkvu. Moj otac je bio lokalni sveštenik, a ja sam stalno osećala pritisak da budem uzor jer je ceo grad pratio naše ponašanje. To je bilo teško. Nisam smela da nosim šminku niti provokativnu odeću, nije mi bilo dozvoljeno da imam naloge na društvenim mrežama, niti da imam dečka – priča Nala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova devojka kaže da je zbog pritiska sve češće krišom izlazila da se viđa sa momcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala XOXO ?? ?? (@nalaxo_fitness)

– Nisam se iskradala da pijem i provodim se, samo sam želela da budem voljena i da se moja seksualnost ceni. Jednom sam bila uhvaćena. Iskrala sam se, imala sam odnos sa jednim dečkom i odjednom me mama zove u tri ujutro, znala sam da zna. Pozvala je policiju da bi me uplašila, ali kada sam došla kući samo je želela da zna da li sam dobro – rekla je ona.

U jednom trenutku je počela da radi kao konobarica u baru, što se njenim roditeljima nije dopalo, a ona kaže da je flertovala sa svima za bakšiš i uživala u pažnji koju dobija.

Kada je imala 16 godina, njena porodica se preselila na Floridu.

Kaže da se zbog mnogih ranijih veza kaje jer je bila nezrela, ali ističe i da nije moglo da bude drugačije s obzirom na to da niko nikada nije pričao o intimnim odnosima sa njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala XOXO ?? ?? (@nalaxo_fitness)

Kada je imala 18 godina, napustila je koledž i kako kaže, preuzela kontrolu nad svojim životom. Tada je počela da ide u teretanu, postala je fitnes model, pa čak i da svoje fotografije prodaje na sajtu za odrasle.

BONUS VIDEO:



Izvor: ladbible.com

Komentari (1)

Ostavite komentar