OTKRILA DETALJE

Jedna od NAJBOGATIJIH Srpkinja o LUKSUZU u kom živi: Antikviteti, kristalni lusteri, persijski tepisi

Voli da uživa i to ne krije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/anika_bozic

Anika Božić važi za jednu od najbogatijih Srpkinja, a bogatstvo je stekla kada se u Atini 2014. godine udala za palestinskog biznismena Jusufa Al-Saraja.

Dve godine nakon venčanja dobili su sina Omara i žive na relaciji Pariz-Egipat.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anika je sada progovorila o svom bogatstvu i tome kako je opremila njihov dom.

-Godinama sakupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera u potrazi za inspiracijom i idealnom formulom za savršen životni prostor. Enterijer se, bar u mom slučaju, konstantno izgrađuje i menja. Detalji su njegov esencijalni deo. Obožavalac sam antikviteta, zato sto svaki od njih već ima priču, život i energiju koju unosi u vaš život. Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan – rekla je ona za Kurir.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Kako kaže, pre skoro 10 godina prvi put je posetila egipatske plaže.

-Saznala sam da su tu, zbog svog strateškog položaja, i da su decenijama bile vojne baze te da se ceo taj kraj tek poslednjih nekoliko godina gradi. Mi smo takozvani pioniri Severne obale Egipta, “J Rizort”. U potpunosti je privatan i samo vlasnici kuća i njihovi gosti imaju dozvolu da tu uđu i borave na plaži. Egipćani mnogo vrednuju svoju privatnost, sve što je ekskluzivno i nepristupačno većini – istakla je Anika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

Iako u sklopu luksuzne vile ima bazen, otkrila je da joj more ne može ništa zameniti.

-Ovog leta provela sam izuzetno mnogo vremena u bazenu učeći sinčića da pliva. S obzirom na to da je more često nemirno, ceo rizort ima izgrađene lagune s morskom vodom i peskom. Mom sinu je najzanimljivije da pliva na floterima koji su o obliku različitih životinja. Ništa ne može da se poredi sa tirkiznom vodom čija prosečna temperatura iznosi 23 stepena – zaključila je influenserka za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (3)

  1. Evo, ne znam, ali moji preci su se borili za slobodu, koja podrazumeva i to da se udas/ozenis onom osobom koju volis, precima svaka cast i poštovanje doveka ali kakve veze imaju oni sa tim za koga cu ja da se udam !? Ceo svet ratovao sa celim svetom, pa sta sad , prema tome svako moze samo svome jatu da leti, pa nismo ptice, pobogu !?

    Odgovori
  2. Nema tih para i stanova koji bi me naterali da pljunem na svoje pretke i navucem na sebe vecno prokletstvo time sto cu biti supruga i majka nekim omarima, jusufima, mustafama i slicnim. Daleko joj lepa kuca, na zna sta radi i u kakvo zlo se uvukla.

    Odgovori

Ostavite komentar