Poslala je sina (6) kod babe i dede na selo: Kad se vratio, ZGROZILA se onim što je dečak uradio

Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Kirill Ryzhov / Panthermedia / Profimedia

Nije redak slučaj da između svekrve i snajke često ima nesuglasica, ipak, čini se da u tim neslaganjima jedna strana ponekad ume malo da pretera.

Primer za to je ispovest jedne majke, koja je svog šestogodišnjeg sina ostavila na nekoliko dana kod muževljevih roditelja. Kada se dečak vratio kući, majku je potpuno iznenadio svojim ponašanjem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je njena ispovest:

Moj sin ima samo šest godina i bio je četiri dana kod bake i deke na selu jer su oni navalili da malo ostane kod njih jer oni svog unuka mnogo vole, a slabo ga viđaju.

I hajde, muž i ja smo dozvolili, neka bude, ipak je on njihov unuk. Prošla su ta četiri dana i kada je došao, ulazi na vrata, ja onako sva srećna krenula da ga zagrilim, a on samo ode u svoju sobu i ništa ne reče, i ja kontam dete kao dete uželelo se svoje igračke pa ode da se igra.

Kada je bilo vreme večere, ja ga zovem da jedemo, a on meni kaže: “Neću da dođem kod tebe, k**vo jedna, ti nisi moja mama”. U prvom trenutku nisam verovala šta reče, ali dete je, on ne zna ni šta to znači i pitam ga ko mu je to rekao, a on kaže da su baka i deda to rekli jer sam odvela njihovog sina u grad.

BONUS VIDEO



Izvor: Alo

Komentari (8)

  1. Iva - Bas tako, toliko zla da to vec prelazi granice normalnog. Do juce sve i jedna zivela sa mamom, klale se i svadjale, izgovarale takve ruzne stvari jedna drugoj, ogovarale jedna drugu i onda kad se poudaju tad mama ide na pijadestal najbolje, najpozrtvovanije majke. Licimerke najobicnije. Odjednom je njegova mama ta najgora, ona koja ne voli unuce kao njena mama, ne zna vaspitati dete kao sto je njena znala nju a za tim istim kojeg je vaspitala njegova mama mesecima i godinama trcala i bila u njegovoj kuci vise nego u svojoj.

    Odgovori
  2. Што си га одвела, одвојила од родитеља, наравно уништила и село.

    Odgovori

Ostavite komentar