OBJEKTIV EKSKLUZIVNO SAZNAJE

Haos u domu iz PAKLA u Beogradu: Migranti se POBILI zbog kreveta (FOTO)

Vlasnica staračkog doma Aleksandra Milovanović izdala je nekoliko stanova migrantima koji su se noćas u tom objektu potukli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

U zgradi u kojoj se donedavno nalazio starački dom “Holiday house” na Petlovom brdu u kojem su korisnici, kako su tvrdili njihovi najbliži, mučeni, vezivani, izgladnjivani, kljukani sedativima, useljeni su migranti koji su noćas napravili haos u pomenutom objektu, saznaje Objektiv.rs.

Prema saznanjima našeg portala, vlasnica staračkog doma Aleksandra Milovanović izdala je nekoliko stanova migrantima koji su se noćas u tom objektu potukli zbog svađe oko kreveta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Strašno, ona je iselila starce i Dom je zatvoren, a odmah nakon toga je počela da ga izdaje migrantima. Zgrada je puna njih, a mi od straha ne možemo ni da živimo tamo. Zbog toga ćemo organizovati protest i tražiti da se taj problem reši. Ovo je nečuveno, kaže za Objektiv.rs jedan od komšija iz ulice.

Prema njegovim rečima, migranti su se pobili noćas, pa je policija morala da interveniše. Zbog svega toga, večeras u 18 časova stanari zgrade, kao i obližnji stanari ulice će večeras u 18 časova organizovati protest u ulici Pete kozarske 1a na Petlovom brdu.

Posle tuče, jedna grupa migranata je otišla, dok je druga ostala.

Podsetimo, inspekcija je zatvorila ovaj dom iz pakla na šest meseci, a njegova vlasnica Aleksandra Milovanović je sve vreme negirala optužbe.

Na fotografijama doma, koje Objektiv.rs ekskluzivno objavljuje, vide se migranti i njihove stvari u podrumu soba u kojima su navodno mučeni starci.

Do sad nikad viđene slike doma iz pakla:

Piše: D. Ćuruvija

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar