Crnogorska policija na pragu rešenja MISTERIOZNE SMRTI: Pronađeni ljudski skelet pripada “škaljarcu”?

Na starom putu prema Lovćenu prikriven je teški zločin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Crnogorski istražitelji pronašli su pre desetak dana u podlovćenskom rejonu ostatke ljudskog skeleta i još neke tragove za koje smatraju da će, kada dobiju nalaze iz Forenzičkog centra, potvrditi sumnje da je reč o telu člana škaljarskog klana, kojem se gubi svaki trag od avgusta prošle godine.

Prema informacijama Pobjede, pronađeno je više tragova koji ukazuju da je na starom putu prema Lovćenu prikriven teški zločin. Na osnovu prikupljenih tragova, istražitelji su utvrdili da je u prikrivanju zločina učestvovalo više osoba, koje su organizovano otele žrtvu, odvele je na nepoznatu lokaciju, ubile, a onda uništile telo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zvaničnih potvrda ili demantija na upite Pobjede nije bilo iz crnogorske policije. Izvori lista koji su željeli da ostanu anonimni, tvrde da su inspektori pronašli i tragove zapaljenih guma, kao i neke druge dokaze, pa narednih dana očekuju rezultate DNK nalaza iz Forenzičkog centra u Danilovgradu.

Crnogorski istražitelji sumnjaju da je visokopozicionirani član škaljarskog klana ubijen početkom avgusta 2020, a da je njegovo telo premešteno sa mesta zločina i uništeno na, za sada, nepoznatoj lokaciji.

Crnogorski istražitelji vode već duže istragu ne bi li razotkrili što se desilo sa tri osobe, koje se prema evidencijama bezbednosnih službi tretiraju kao pripadnici škaljarskog klana, a čiji su nestanci prijavljeni protekle godine.

Osnovano se sumnja da su likvidirani u mafijaškim obračunima na teritoriji Crne Gore i da su tragovi zločina brižljivo prikriveni.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar