Katarini se muž na odmoru svaki dan opijao, a onda mu se poslednje večeri brutalno osvetila za sve

Nešto je morala da učini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: dni.ru printscreen

Kada je Ruskinja Katarina Brežukova (27) iz Sankt Peterburga došla na odmor sa suprugom Aleksejem u Bodrum, nije ni očekivala da će se on svako veče samo opijati.

Znala je da im je brak u krizi i zato je insistirala da odu na odmor kako bi se negde osamili i zaboravili na probleme. Međutim, ništa se ni u Turskoj nije promenilo.

– Već prvo veče morali su da ga dovode meni u sobu koliko je bio pijan. Isto se dogodilo i naredne večeri. Stalno mi je govorio kako je, eto, ušao u druženje s nekim turistima i nije mogao da stane sa pićima i nazdravljanjima. Probali smo i kući da se lišimo te zavisnosti od njegovog pića, ali nismo uspeli. Zapretila sam mu da ću mu napraviti pakao od života ako ne prestane da pije u Bodrumu – napisala je Katarina na Fejsbuku, prenosi portal dni.ru.

Nažalost, njene pretnje nisu se pokazale dovoljno jakim da bi Alekseja primorale da prestane sa gadnom navikom na odmoru.

– Već pretposlednje večeri najgoreg odmora u mom životu donela sam odluku da pronađem prvog, iole zainteresovanijeg radnika u hotelu za mene, kako bi prevarila Alekseja. Kad je on mogao da ide i banči i ostavlja me samu u sobi, mogla sam i ja da se provedem. I tako sam ga poslednje večeri prevarila. Čak sam se i slikala gola u sobi sa jednim od konobara. Sliku sam mu pokazala u avionu kad smo se vraćali. Poludeo je od besa, počeo je da se dere, stjuardese su ga smirivale – kaže Katarina.

Ona dodaje da je Aleksej posle prevare otišao iz stana i nema nameru da se vraća.

– Ne zanima me više šta će biti s brakom. Pakao mi traje bar dve godine, kao da sam u zatvoru – dodala je Katarina koju su pratioci podržali sa onim što je uradila na moru.



Izvor:

Komentari (1)

  1. Ti koji su je podrzali su teske budaletine. Osveta je zlo, prevara je zlo. Ona prevaru naziva provodom, tacnije to zlo koje cini tako naziva... Takodje ne moze da se poredi to sto neko pije, sa prevarom.... Takva zena koja se sveti i vara, ne treba nikome ko je imalo normalan, normalan covek takva dela prezire.

    Odgovori

Ostavite komentar