“Džejms Bond” želi da proba ĆEVAPE: Evo šta je sve Danijel Krejg tražio prilikom posete Beogradu

Glumac želi da iskoristi mnoge potencijale Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, LEON NEAL / AFP / Profimedia

Holivudski superstar Danijel Krejg stigao je u Srbiju, gde odseda u jednom prestoničkom hotelu. Glumac je u Beograd stigao bez velike pompe i obezbeđenja, u pratnji ćerke.

Kako se saznaje, Krejg boravi u našoj zemlji povodom snimanja drugog dela filma “Nož u leđa” (Knives out), nastavka ostvarenja iz 2019. godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Glumac se kod svojih prijatelja koji su već ovde boravili raspitao koji su najbolji nacionalni specijaliteti i svi su mu rekli da obavezno proba ćevape”, rekao je izvor iz organizacije i dodao da je Krejg pokazao interesovanje za znamenitosti naše zemlje.

“Danijel maksimalno želi da iskoristi posetu Srbiji, pa pored posla, želi da uživa u našim prirodnim lepotama. Posebno ga zanima Tara, a pored nje voleo bi da obiđe i Beograd. Izrazio je želju da poseti neku autentičnu kafanu i oseti boemski duh glavnog grada i Srbije i ako bude bilo mogućnosti prošeta Kalemegdanom”, istakao je isti izvor.

Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Krejg će sa porodicom odsedati u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a zahtevao je potpuni mir.

“On će u našu prestonicu doputovati sa članovima porodice, pa je zbog toga od osoblja hotela zahtevao potpuni mir i privatnost. Iz hotela će izlaziti direkno iz garaže da bi izbegao medije i paparace”, otkrio je neimenovani izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar