Harmonikaš otkrio detalje iz DETINJSTVA: Bilo je jako TEŠKO, moji roditelji su odvajali sve za mene

Aca je vredno radio i trudio se kako bi postigao uspeh

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević, koji je u vezi sa voditeljkom “Granda” Sanjom Ćulibrk, otkrio je nepoznate detalje iz prošlosti.

Kako je jednom prilikom ispričao, tokom devedesetih godina, njegova porodica i on pozamljivali su novac kako bi se on pojavio na nekom takmičenju, a tih dana se sada rado seća.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bilo je jako teško. Moji roditelji su sve za mene odvajali, da se ti časovi plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima, tata je pozamio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo… Odemo tamo u hotel, a mama zaledila limunadu za ceo dan, napravila sendviče. Nema u hotelu da se ruča – ispričao je Sofronijević za “Telegraf” i dodao:

– Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe, ali sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način. Da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da se kaže da sam bio. Uvek sam se trudio. I onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati – zaključio je poznati harmonikaš.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar