Đilasov ideolog Dušan Teodorović jasan: Pre bismo PODRŽALI Velju Nevolju i Marka Mesara nego Vučića!

Đilas i njemu bliski funkcioneri bi pre podržali Belivuka i Miljkovića koji su klali i kasapili ljude, nego predsednika Vučića kojeg su izabrali građani Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages,Pritnscreen

Član Skupštine slobodne Srbije akademik Dušan Teodorović, inače ideolog Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde, u skandaloznom intervjuu za portal Nova S, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, rekao je da više veruje vođama kriminalnog klana Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja i Marku Miljkoviću, poznatijem kao Mare Mesar, nego predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Ovo je još jedan od pokazatelja da bi Đilas i njemu bliski funkcioneri podržali Belivuka i Miljkovića koji su klali i kasapili ljude i njihov “Mesarski klan”, nego predsednika Vučića kojeg su izabrali građani Srbije na izborima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, lažne optužbe na račun Vučića prvi je izneo portal KRIK, koji je objavio navodni transkript iskaza koji je Belivuk dao Tužilaštvu za organizovani kriminal, u kojem tvrdi da se sastajao sa predsednikom. Oni su preneli njegove navodne reči uprkos tome što je osumnjičenima, posebno za tako teška krivična dela, dozvoljeno da iznose laži kako bi se odbranili.

Foto: Printscreen

Nakon toga su mediji u vlasništvu i pod Đilasovom uređivačkom kontrolom krenuli u napad na predsednika, besni jer se Srbija pod njegovim vođstvom obračunala sa kriminalnim koljačkim klanom.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Da li gospodin iz naslova razmislja da se odrekne plata i privilegija od drzave cijeg predsednika toliko mrzi. Mogao bi uzgred da svrati do jedne ustanove na cijem zidu je naslikan cuveni srpski lekar i knjizevnik.

    Odgovori
  2. Žalosno ko kod nas nosi titulu akademika!?!? Nadam se daće konačno SANU da reaguje i zahvali se ovakom akademiku kome je izgleda mnogo bliska ustaška kama, klanje ljudi. Ovde ima posla šoprilično i za psihijatre. Kako bi dotični reagovao da du megovog unuka ili sina tako ubili? Da li bi i tada verovao Belivuku i Miljkoviću? Bože daj im pameti, ne znaju šta rade.

    Odgovori

Ostavite komentar