Komentari na vest "Đilasov ideolog Dušan Teodorović jasan: Pre bismo PODRŽALI Velju Nevolju i Marka Mesara nego Vučića!" (6)

Ostavite komentar

  1. Da li gospodin iz naslova razmislja da se odrekne plata i privilegija od drzave cijeg predsednika toliko mrzi. Mogao bi uzgred da svrati do jedne ustanove na cijem zidu je naslikan cuveni srpski lekar i knjizevnik.

    Odgovori
  2. Žalosno ko kod nas nosi titulu akademika!?!? Nadam se daće konačno SANU da reaguje i zahvali se ovakom akademiku kome je izgleda mnogo bliska ustaška kama, klanje ljudi. Ovde ima posla šoprilično i za psihijatre. Kako bi dotični reagovao da du megovog unuka ili sina tako ubili? Da li bi i tada verovao Belivuku i Miljkoviću? Bože daj im pameti, ne znaju šta rade.

    Odgovori
  3. Gospodine Dusane Teodorvicu sto se mene tice slobodno mozete da podrzite sve koji su vam bliski po karakteru, moralu, zajednickim ciljevima. Slobodno ih podrzite za sta vam volja da ih dohvatite onako iskreno i cvrsto podrzite ih od glave do pete i ne ustrucavajte se u gajenju podrske prema vama istovetnim osobama.

    Odgovori