Sveštenik pretio vernicima s MASKAMA da će iz njih SILOM isterati demone, a onda je nagrabusio

Nije očekivao da je oko njega ipak značajan broj onih na koje ne može da utiče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Pastor Greg Locke

Sveštenik iz Tenesija uhapšen je u nedelju posle pretnji fizičkim obračunom sa vernicima koji dolaze na njegove mise i predavanja noseći maske.

Greg Loke, jedan od najpopularnijih sveštenika u ovom delu SAD od početka epidemije koronavirusa bio je bez dileme najglasniji pobornik antivakserskog pokreta.

Pored toga što je napadao sve oko sebe što se čuvaju i vode računa o tome da se ne zaraze, širio je raznorazne teorije zavere tvrdeći recimo da “Bog neće dozvoliti da se pravi vernici zaraze”.

Iako su mnogi ljudi oko njega u međuvremenu preminuli ili su u najboljem slučaju završili na kiseoniku, Loke je u poslednje vreme pojačao agresivnost prema onima koji nose maske. Na poslednjoj misi, oštro se sukobio sa nekoliko sugrađana koji su došli s maskama.

– Idite odavde! Niste dobrodošli ovde. Neću vam dozvoliti da ovde sedite s maskama. Ako sednete doći ću i lično ću vas golim rukama izbaciti napolje. Nemojte da me ljutite i provocirate. Dođite kod mene bez maski i isteraću sve te demone iz vas – vikao je Loke.

Jedan od sugrađana prijavio ga je tada policiji zbog pretnji. Potom je nastavio da propagira sve ono za šta se zalažu antivakseri.

– Ne verujte u ove delta gluposti. To ne postoji. Sve je velika zavera, izmišljen virus koji odgovara samo onima koji žele da zarade na nama. Skinite maske! Ne prihvatajte da vam ubrizgavaju otrov u tela! – vikao je Loke pre nego što je policija došla ispred crkve.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar