Đilasovi mediji opet prenose LAŽI koljača Miljkovića: Sale Mutavi MRTAV radio za Vučića?! (FOTO)

Jovanov je ukazao na potpuni promašaj u opozicionim medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na skandalozne navode u medijima koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa.

Naime, opozicioni mediji su objavili laži iz navodnog iskaza Marka Miljkovića, pripadnika klana Veljka Belivuka, u kom se navodi da je Aleksandar Stanković zvani Mutavi, sada pokojni, radio za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, i to u periodu kada je već bio mrtav.

Miljković je kazao da je Stanković po naređenju ministra Vulina napunio automobil pun oružja i ostavio ga u blizini kuće predsednika Aleksandra Vučića u Jajincima. Međutim, arsenal oružja ispred kuće predsednika Srbije pronađen je 29. oktobra 2016. godine, a Aleksandar Stanković je ubijen 13. oktobra 2016. godine.

Jovanov je ukazao na potpuni promašaj u opozicionim medijima, koji su pogrešno naveli podatke, ne bi li sklopili scenario koji odgovara njihovim političkim potrebama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dakle, Aleksandar Vučić se u aprilu revanširao Stankoviću za događaj koji će se desiti tek u oktobru! Ali, ajde to, možda je avansno, nego je mrtav čovek, (Stanković ubijen 13.10.2016.) nosio oružje u Jajince! Kakvo istraživačko novinarstvo! Kakvi istiniti iskazi! – napisao je Milenko Jovanov na svom Tviter nalogu uz fotografije vesti na kojima se jasno vidi datum ovih događaja.

 

Podsećamo, pre samo nekoliko dana KRIK je objavio skandalozan tekst u kome se navodi kako je Veljko Belivuk izjavio da je državni vrh od njega tražio razne usluge. Naime, oni se ni u jednom trenutku nisu ogradili i sve vreme su navodili da su iskazi iz Belivukovog svedočenja istiniti.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar