Iskreno za Objektiv

Bane Vidaković otkriva šokantne DETALJE sa seta: Umalo da UBIJEM Branka Đurića na snimanju

Poznati glumac otvorio dušu za štampano izdanje Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Vladimir MIlovanovic,ATA Images

Snimanje jedne od trenutno najpopularnijih serija na domaćim prostorima „Tri muškarca i tetka” konačno je završeno posle osam meseci mukotrpnog rada, a tim povodom je za Objektiv glumac Bane Vidaković podelio svoje utiske sa snimanja i ispričao jednu od najsmešnijih anegdota u karijeri.

Danas je završena poslednja klapa serije „Tri muškarca i tetka”. Obično je glumcima žao kada se snimanje privede kraju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da li je i sa vama takav slučaj?

– Normalno je to, mi smo osam meseci bili zajedno. Kuče kupiš, pa ga posle osam meseci zavoliš i ne možeš da se rastaviš. Uglavnom su se devojke isplakale i sada je vreme za zabavu, pravimo parti na bazenu. Uživali smo ovde, sem što smo dosadili komšijama (smeh). Znamo da je na snimanju bilo mnogo smeha i dobrih anegdota.

Možete li da podelite sa nama neku?

– Bilo je mnogo toga. Ovde je bio problem što su scene raspisivane od strane scenarista, po četiri, pet strana, tako da nismo znali šta da radimo sa tako dugačkim scenama i onda smo mi izmaštavali i ono što nema i to je onda obično bio najsmešniji deo. Meni je najsmešnije bilo kada je glumac Branko Đurić, što igra bata Saleta, krenuo da udara taksi koji je, inače, moj privatan auto, izlupao ga je toliko da sam hteo da ga ubijem nasred snimanja. Ovi su se cepali okolo od smeha, a ja sam vikao: „Gde je tvoj auto.” Posle, kada sam gledao scenu, bilo je vrištanje. U poslednje vreme došlo je do kulminacije hiperprodukcije, za šta mnogi smatraju da je dovelo do smanjenja vrednosti sadržaja koji se izbacuje.

Foto: ATA Images

Da li se slažete sa tim?

– Povodom toga imaju dve teorije, da kvantitet donosi kvalitet, a druga je da preterana produkcija smanjuje nivo. Ne možete imati prvoklasne glumce u baš svim serijama ili postoji opasnost da se isti glumci pojavljuju iz serije u seriju. Međutim, ovde se izrodila i jedna dobra stvar, to što se pojavljuju glumci koji se nisu do sada pojavljivali. Čitava jedna plejada glumaca nije stigla da zaigra u prvoj ligi i oni su sada iznenada dobili priliku da se, ako ništa drugo, uvere u svoje mogućnosti. Naravno, u zavisnosti od para, od kvaliteta scenarija, neki su stigli do nekog nivoa, a neki neće preživeti, neće sve podjednako uspešno biti, nešto će nestati, a nešto će se produžiti u drugu, treću sezonu.

Piše: Tanja Svilanović

OSTATAK INTEVJUA I MNOGE DRUGE TEKSTOVE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA. 

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar