Vreme je da upotpunite svoj stajling: Četiri komada garderobe koje MORATE imati ovog leta

Letnje boje, ali i umereni tonovi su u trendu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Leto je idealno vreme da pokažete svoje omiljene odevne kombinacije.

Neki komadi garderobe nikada neće izaći iz mode, pa se uvek možete osloniti na njih.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za savršen stajling nekada nije potrebno mnogo razmišljanja i kombinovanja različitih modela – dovoljne su samo jednostavne i ležerne varijante.

Haljina na kopčanje

Haljina je komad garderobe koji možete da nosite gotovo u svim prilikama. Ove sezone, ako imate u cilju da osvežite svoj stajling, birajte jednostavne haljine na kopčanje. Postoji mnogo različitih modela, a kod nekih dugmad imaju samo dekorativnu funkciju. Naravno, vi birajte onaj model koji vam se najviše dopada, a što se tiče boja i dezena, opcije su zaista mnogobrojne. Ipak, moramo priznati da su prave letnje nijanse i dezeni među popularnijima, a to su bela haljina na kopčanje i model sa vertikalnim prugama.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Bele sandale

Ako želite da se odmorite od nošenja patika, sandale su odličan izbor. Bele sandale su ovog leta poseban hit, pa nabavite sebi jedan model. Najpopularniju letnju boju možete pronaći na svim komadima garderobe, a ni obuća nije izuzetak od toga. One su veoma lake za kombinovanje jer se odlično slažu sa drugim bojama, a posebno će istaknuti preplanuli ten.

Foto: Oleksandr Sobko / Panthermedia / Profimedia

Šorts sa visokim strukom

Poslednjih nekoliko godina šortsevi i pantalone sa visokim strukom su apsolutni hit. Svaka devojka ima bar po jedan komad garderobe takvog kroja. Šortsevi sa visokim strukom su pravi blagoslov za niske devojke jer im pomažu da na jednostavan način dodaju nekoliko centimetara svojoj silueti i da izgledaju vitkije. Ovakav model šortsa možda ne možete da nosite baš u svim prilikama, ali u onim prilikama koje to dozvoljavaju, možete ga kombinovati sa raznim modelima majica i bluza, pa čak i košuljama.

Foto: Astronaut Images / Caia Image / Profimedia

Kombinezon

Ovaj udobni letnji komad garderobe možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling, a najbolje od svega je to što ga ne morate preterano stilizovati – dovoljno je tek nekoliko aksesoara da biste dobile upečatljiv stajling, bilo da je reč o dnevnoj ili večernjoj kombinaciji.

Pri odabiru modela, obratite pažnju na kroj. Blago dekoltirani modeli sa V izrezom su odlični za poslovne prilike.

Foto: Dmitry Tsvetkov / Alamy / Alamy / Profimedia

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, minimagazin.info

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar