Veoma važno obaveštenje Zvezde pred revanš sa Kairatom: Ovo svi Beograđani moraju da pročitaju!

- Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj - stoji na sajtu kluba ova veoma važna informacija za sve Voždovčane, ali i Beograđane koji planiraju da se zapute ka stadionu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

Crvenu zvezdu u sredu od 20 časova i 30 minuta očekuje revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona s Kairatom (2:1 za Kazahstance iz prvog meča), a zbog postojeće kazne na tribinama će imati podršku isključivo dece.

Tim povodom klub je izdao obaveštenje namenjeno svima onima koji će biti na stadionu “Rajko Mitić” o načinu ulaska na stadion, kao i svim preostalim neophodnim informacijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Fudbalski klub Crvena zvezda učinio je sve da utakmica protiv kazahstanskog predstavnika, koju će naš klub odigrati u sredu od 20 časova i 30 minuta što bolje protekne i da organizacija bude na vrhunskom nivou. Naš klub apeluje da se vodiči koji budu dolazili u pratnji dece pridržavaju dobijenih instrukcija i uputstava kako bi bez kršenja bilo kakvih pravila uživali u fudbalskoj predstavi koja nas očekuje. U cilju olakšanog ulaska na stadion, svi ulazi će biti otvoreni i raditi besprekorno. Pored toga naš klub je pripremio pakete sa hranom i pićem za sve one koji dođu na utakmicu, a upravo će prilikom ulaska na stadion imati priliku da preuzmu svoj paket – stoji na zvaničnom sajtu kluba, na kom se još i dodaje:

– Kapije stadiona “Rajko Mitić” biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a posebno je bitno istaći da će od tog trenutka Bulevar oslobođenja biti zatvoren za saobraćaj, kako bi bezbednost bila na najvišem mogućem nivou i kako bi se lakše organizovao ceo događaj. Naš klub apeluje na sve da po završetku utakmice imaju strpljenja i ne žure prilikom napuštanja stadiona, kako se ne bi stvarala nepotrebna gužva. Upravo zbog toga Crvena zvezda je pripremila program koji će biti nastavljen i posle završetka utakmice, sve dok i poslednja škola ne napusti stadion “Rajko Mitić” . Kako bi celokupni događaj protekao u najboljem redu Crvena zvezda će i po svim ostalim tačkama preduzeti sve potrebne mere kako bi organizacija bila na najvišem mogućem nivou i kako bismo svi zajedno uživali u utakmici koja očekuje izabranike Dejana Stankovića, kojima će biti potrebna podrška sa tribinama, kako bi obezbedili plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona – napisali su sa stadiona Rajko Mitić.

Stojković otkrio neočekivanu vest na rastanku od Partizana: Ne idem u penziju ni posle Saudijske Arabije!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar