Ona je BOMBA u krevetu, a tri godine je molim da mi OVO uradi, ali ona to ne želi i to je ogroman problem

On se oseća odbačenim

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Mislio je da je ona žena njegovog života, pravio jer planove za venčanje, a onda je jedan Britanac shvatio da njegova devojka krije mnogo stvari od njega.

– Ja imam 28, a moja devojka 26 godina. Zajedno smo tri godine, i mislio sam da je ona ta “prava”. Međutim, zbog jedne stvari se osećam odbačenim – započinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Seksualni život nam je fantastičan, ona je u krevetu prava bomba, voli da eksperimentiše… Međutim, to mi nije dovoljno jer za sve vreme koliko smo u vezi, nisam upoznao nijednog njenog prijatelja – kaže mladić i nastavlja:

– Ona često pominje imena svojih drugova, i kada sam nekoliko puta pomenuo da bih voleo da upoznam njene prijatelje, ona je uvek brzo promenila temu. Čak sam je  par prilika preklinjao da izađemo zajedno sa njenim drugarima, ali ona je to odbila.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Budući da ona nema naloge a društvenim mrežama, ne znam kako da proverim da li ona uopšte ima prijatelje. Osećam se kao poslednja rupa na svirali i kao me krije, u slučaju da stvari između nas ne budu funkcionisale kako treba – očajan je Englez.

– Ne znam šta da radim. Sve sam očajniji. Planirao sam da uskoro počnemo da živimo zajedno, kao i da se venčamo naredne godine, ali nisam siguran da to i dalje želim ako ona nastavi ovako da se ponaša – zaključio je on.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Odgovor terapeuta: S pravom ste zabrinuti za vašu vezu. U redu je da ljudi na početku veze, nastoje da je čuvaju kao tajnu, ali tri godine je nenormalno dug period.

Moguće je da ona vas samo iskorišćava ili se brine da će zbog vas biti ponižena.

Uostalom, ako joj je zaista stalo do vas, ona će to reći celom svetu.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar