Veličanstven gest Novaka Đokovića: Pokazao je da nije kao druge velike zvezde (FOTO)

Toliko je normalan i prirodan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Srđan Vuksanović, vaterpolo reprezentativac Kazahstana, opisao je susret sa Novakom Đokovićem i iskoristio priliku da iskaže divljenje prema najboljem teniseru na svetu.

On je oduševljen načinom na koji se Novak ophodi prema ostalim sportistima i činjenice da se ponaša kao normalan momak, a ne kao mnoge velike zvezde. Đoković je odlučio da bude u Olimpijskom selu zajedno sa drugim sportistima, a odbio je mogućnost da zbog svog imena bude u nekim od najluksuznijim hotelima Tokija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Neke stvari nemaju cenu. Neki ljudi nemaju cenu. Bez glupih komentara (čekaj da čujes cifru). Ovaj čovek je došao na Ol i boravi gde i svi mi, leži na krevetu od kartona i jede isto što i svi. (Poprilicno veliki broj sportista-zvezda nije u selu već po hotelima). Okuplja se ispred zgrade sa sportistima i trudi se da svakom ko mu priđe izdvoji vreme i osmeh! Ja sam zahvalan što sam ovde i što imam ovakvu priliku i čast. Inače ovu majicu nosim svuda sa sobom već par godina od kada je imam, i evo na kraju se isplatilo čekati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srdjan Vuksanovic (@vuksanovicsrdjan)

– Okuplja se ispred zgrade sa sportistima i trudi se da svakom ko mu priđe izdvoji vreme i osmeh! Ja sam zahvalan što sam ovde i što imam ovakvu priliku i čast. Inače ovu majicu nosim svuda sa sobom već par godina od kada je imam, i evo na kraju se isplatilo cekati. Nole, hvala za tvoje vreme i hvala što si ovde. Veliki si sportista a jos veći čovek,hvala i Marku! – napisao je Vuksanović.

Bonus video:

Ovo se zove rutina: Đoković u trećem kolu Tokija, servis ga skoro nikad ovako dobro nije slušao! (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar